Cillian Murphy

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
svi ga žele

Kreće u osvajanje fashion svijeta: Cillian Murphy je postao "nova ikona" prestižne modne kuće

Kreativna direktorica, Donatella Versace, izjavila je da je glumac magnetičan i očaravajući pred kamerom, najavljujući kako je upravo on glavni lik u globalnoj kampanji koja počinje 3. travnja.

Kreativna direktorica, Donatella Versace, izjavila je da je glumac magnetičan i očaravajući pred kamerom, najavljujući kako je upravo on glavni lik u globalnoj kampanji koja počinje 3. travnja.

Pokazalo se da Cillian Murphy nije tek tako tijekom cijele sezone dodjele nagrada u zabavljačkoj industriji, nosio odijela modne kuće Versace. Smoking slavnog talijanskog modnog brenda odjenuo je i na nedavnoj dodjeli Oscara. Radi se o tome da irski glumac, nakon nagrade Američke filmske akademije za naslovnu ulogu u filmu "Oppenheimer" kojom je "pokorio" Hollywood, osvaja i svijet mode.

image

Cillian Murphy trijumfirao je na dodjeli Oscara u odijelu Versace

ROBYN BECK AFP

Postao je zaštitno lice, odnosno nova ikona kuće Versace, a globalna kampanja u kojoj će predstaviti najbolje od luksuzne muške mode, kreće 3. travnja ove godine. Sudeći po fotografijama na njihovom Instagramu, kampanja je već počela. Naime, dodjela Oscara bila je svojevrsna diskretna promocija talijanskog modnog stila koju utjelovljuje Versace. Angažman irskog glumca potvrdila je kreativna direktorica modne kuće, Donatella Versace u objavi na društvenim mrežama.

"Oduševljena sam što se Cillian pridružuje obitelji Versace. On je doista izniman glumac i potpuno zaslužuje svoju oskarovsku pobjedu. Magnetičan i očaravajući pred kamerom, uživala sam vidjeti kako oživljava Versace", napisala je u objavi uz Murphyjevu fotografiju kako ležerno, s rukama u džepovima, nosi skupocjeno odijelo. Stoji mu kao saliveno, a on ostavlja dojam nonšalantne elegancije, kao da je oduvijek bio maneken.

Njegova pobjednička odjevna kombinacija sastoji se od "sakoa s jednorednim kopčanjem od vunenog tvida s kontrastnim svilenim reverima, svilene svečane košulje s nabranom prednjim dijelom hlače od moher vune s velikim svilenim pojasom", objavio je brend na Instagramu. Zasluženo osvojenog Oscara irski glumac pretočio je u uspješnu suradnju, a čini se kako je vrijeme da se afirmira i u ulozi modela, u kojoj ga se dosad rijetko viđalo.

Linker
26. travanj 2024 18:19