BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
UHVAĆENI NA SNIMANJU

Krenulo snimanje prvih scena za hit film: Hugh Jackman vraća se u popularnoj ulozi

Prve scene sa snimanja "Deadpoola 3" otkrivaju da je uz Ryana Reynoldsa tu i Hugh Jackman koji se vraća kao Wolverine.

Prve scene sa snimanja "Deadpoola 3" otkrivaju da je uz Ryana Reynoldsa tu i Hugh Jackman koji se vraća kao Wolverine.

Australski glumac, 54-godišnji Hugh Jackman uočen je kako snima svoje prve scene za očekivanu ulogu u "Deadpoolu 3" zajedno s Ryanom Reynoldsom. Na britanskoj su plaži ove holivudske zvijezde snimale epsku scenu borbe u kostimima svojih legendarnih Marvelovih likova. Australska zvijezda vratila se glumi s ulogom Wolverinea u nadolazećem nastavku "Deadpoola", nakon što ga je glumio u osam X-Men filmova od 2000. do 2016., a zadnji put je viđen kao Wolverine u filmu "Logan" 2017. godine. Tada je rekao da nikada neće ponoviti ulogu, ali čini se da su ga uspjeli nagovoriti s obzirom da ponovno nosi odijelo.

image
BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Jackman je bio u svom žutom kostimu Wolverinea dok je viđen kako se bori s 46-godišnjim kanadskim glumcem Ryanom, koji je u jednom trenutku visio s visoke žice. Čini se da je produkcija trećeg filma o Deadpoolu premještena u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi Ryan mogao ispuniti svoje obveze s velškim nogometnim klubom Wrexham FC, koji se u travnju ove godine vratio u englesku nogometnu ligu, nakon što su Ryan i glumac Rob McElhenney kupili taj klub.

U trećem nastavku filma, Deadpool će koristiti Cableov stroj za putovanje kroz vrijeme kako bi spasio Wolverinea prije njegove smrti 2029. godine i završit će izgubljeni u Multiverzumu. Dok su tamo, progonit će ih Mobius, koji ima pristup tehnologiji putovanja kroz vrijeme.

Među onima koji će glumiti u filmu je i Emma Corrin iz serije "Kruna", koja će glumiti negativku. Ryan je tom prigodom tweetao: "Novi dodatak obitelji! Obitelj Deadpool, da razjasnimo. Što je kao prava obitelj samo s manje psovki... Dobro došla, Emma Corrin!". Prethodno je potvrdio da je datum premijere filma 6. rujna 2024. godine.

Ryanov i Hughov lik, dakle Wade Wilson i Logan već su se borili u filmu iz 2009. "X-Men Origins: Wolverine", koji je zaradio 373,1 milijuna dolara na blagajnama.

Što se tiče "Deadpoola 3", osim spomenutih glumaca pojavit će se i Jennifer Garner koja će reprizirati svoju ulogu Elektre. Američka glumica je prvi put glumila ubojicu iz Marvel Comicsa prije 20 godina u filmu "Daredevil" iz 2003., uz svog bivšeg supruga Bena Afflecka. Kasnije je glumila u svom vlastitom spinoff filmu, pod nazivom "Elektra", 2005. godine, no on nije doživio uspjeh na blagajnama kino dvorana. Prema više američkih medija, Jennifer će se vratiti ulozi u trećem nastavku popularne franšize o antijunacima Ryana Reynoldsa. Par je prethodno radio zajedno na Netflixovom filmu "The Adam Project" iz 2022. godine, koji je režirao Shawn Levy, redatelj koji radi i na "Deadpoolu 3".

Linker
26. travanj 2024 18:12