Lindsay Lohan uskoro postaje mama

 ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
Buduća mama

Lindsay Lohan pokazala trudnički trbuh i pohvalila se da će beba brzo stići

Do tog trenutka prikuplja snagu za najzahtjevniju ulogu u životu, podizanje prvog djeteta koje će dobiti sa suprugom, kuvajtskim financijašem Baderom Shammasom.

Do tog trenutka prikuplja snagu za najzahtjevniju ulogu u životu, podizanje prvog djeteta koje će dobiti sa suprugom, kuvajtskim financijašem Baderom Shammasom.

Nekadašnja zvijezda filma za djecu i mlade, "Zamka za roditelje", Lindsay Lohan, uskoro će postati mama. Sudeći po trudničkom trbuhu (prevelik je za kategoriju ‘trbuščić‘) što ga je ponosno pokazala odjevena u tamni, jednodijelni kupaći kostim, bliži joj se termin poroda. Vjerojatno se zato odmarala ispružena na ležaljci pokraj bazena, prikupljajući snagu za sve što slijedi. Trudničku fotografiju popratila je emotikonom kojim se obično daje na znanje da se uživa u ljetnom čilanju.

Da joj odbrojavanje sitnog do poroda ne pada teško, pokazala je fotografijom iz bazena tijekom nedavnog posjeta Omanu sa suprugom, kuvajtskim financijskim stručnjakom, Baderom Shammasom. Zvijezdi filmova "Opasne djevojke" i "Najluđi radio show" te njezinom suprugu, to je prvo dijete.

Upoznali su se prije tri godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kamo se svojedobno problematična holivudska glumica (iza sebe ima uhićenje zbog posjedovanja kokaina i vožnje u alkoholiziranom stanju te nekoliko odlazaka na odvikavanje od alkohola i droge), preselila 2018. godine. Zaljubljeni par zaruke proslavio je zaruke u Dubaiju u studenom 2021., vjenčali su se u travnju prošle godine, a medeni mjesec proveli su u Turskoj.

Glumica je nedavno u New Yorku ugostila sestru Alianu i prijateljice na darivanju djeteta, a ulazak u "klub mama" čestitala joj je na društvenim mrežama i prijateljica s kojom je nekada tulumarila od sumraka do zore, Paris Hilton, prenosi People. Nasljednica hotelskog lanca početkom ove godine postala je mama, pa iz prve ruke zna kakva je to sreća. Najvažnije ohrabrenje uputila joj je njezina mama i uskoro baka, Dina Lohan, presretna zbog prinove.

"Tako sam sretna, ne mogu se prestati smijati. To je nevjerojatno. Tako smo uzbuđeni. Lindsay je oduvijek voljela djecu jer i ja volim djecu. Imamo veliku obitelj, pa je oduvijek željela djecu. Svi jedva čekamo da rodi pa da dotrčimo do nje i upoznali novog člana obitelji", izjavila je za američke medije. Koliko željno iščekuje trenutak kada će uzeti u naručje svoju bebu, otkriva objava Lindsay Lohan na Instagramu. Prikazuje presladak dječji bodi kojim pokazuje da je počelo odbrojavanje trenutaka kada će ga njezina beba napokon odjenuti.

Linker
29. travanj 2024 02:18