TIZIANA FABI/AFP/PROFIMEDIA
OBITELJ NA OKUPU

Luka Modrić raznježio obiteljskom fotografijom: Prisjetili smo se posljednjih 10 božićnih portreta

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida rijetko objavljuje obiteljske fotografije, ali redovito za Božić uz najbolje želje podijeli i fotografiju sa svojom suprugom i njihovo troje djece.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida rijetko objavljuje obiteljske fotografije, ali redovito za Božić uz najbolje želje podijeli i fotografiju sa svojom suprugom i njihovo troje djece.

Iznimka nije ni Božić 2023. godine. Jedan od najboljih svjetskih nogometaša Luka Modrić oduševio je svoje obožavatelje fotografijom obitelji uz koju je pratiteljima čestitao blagdane. Luka i supruga Vanja te djeca Ivano, Ema i Sofia, kojima su se pridružila i tri kućna ljubimca, poziraju ispred impresivnog bora kojim dominiraju crveni i zlatni ukrasi.

S obzirom na to da je cijelu obitelj rijetko moguće vidjeti zajedno, božićni portret izazvao je veliko oduševljenje - osobito jer Modrić svoju obitelj rijetko kad izlaže javnosti. Na društvenim mrežama podijeli njihove fotografije samo u posebnim prilikama, a svake godine - uz njihove rođendane - to je obavezno i Božić pa smo tako pronašli portrete koje je uspješni sportaš podijelio u posljednjih 10 godina. Božićne fotografije sežu sve u 2013. godinu, kada je obitelj još bila četveročlana - Ivano je rođen 2010., Ema im je stigla 2013., a Sofia 2017. godine.

Luka često istakne koliko mu je obitelj važna te da je - uz sve osvojene nagrade i trofeje, upravo obitelj njemu najvažniji trofej u životu. Luka i Vanja upoznali su se u Zagrebu i zajedno su već gotovo 20 godina, a naš nogometaš priznao je da mu je srce jače zakucalo već kod prvog pogleda na Vanju.

‘Vidio sam ju kako sjedi u pubu pokraj maksimirskog stadiona. Bio sam previše sramežljiv da bih uopće razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja, saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa i odavala je dojam da je drugačija od drugih", rekao je jednom Luka, a kasnije priznao i da je već nakon prve kave bio zaljubljen preko ušiju...

‘‘U njezinom društvu vrijeme mi je jednostavno letjelo. I nikad dosta. Našli smo se još nekoliko puta dok se nisam ohrabrio i pozvao ju na večeru. Tada smo se prvi put i poljubili. Nikada do tada nisam osjetio takvu sreću. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju", otkrio je svojedobno samozatajni nogometaš koji se s Vanjom vjenčao prije 13 godina, na skromnoj ceremoniji u restoranu Okrugljak jer je Vanja tad već bila trudna s njihovim sinom Ivanom, dok je crkveno vjenčanje s velikom feštom održano godinu kasnije.

Linker
26. travanj 2024 03:31