neugodna situacija

Madonna prozvala čovjeka iz publike usred koncerta pa se posula pepelom: "Oprostite"

Snimka na kojoj pjevačica proziva obožavatelja u kolicima na red ubrzo je postala viralna i izazvala lavinu komentara.

Usred nastupa na turneji "California" u Vancouveru Madonna je "izazvala" neugodan trenutak. Kraljica popa napravila je gaf pred obožavateljima koji su došli na koncert, a snimka s koncerta odmah se počela širiti društvenim mrežama.

@that.concert.dude Madonna calls out someone for sitting down during her concert…before realising the person is in a wheelchair! #madonna #concert #thecelebrationtour #inglewood #california #kiaforum #fyp ♬ original sound - That Concert Dude

Naime, u jednom trenutku, pjevačica hitova "Like a Virgin", "Crazy for You" i "Take a Bow" prozvala je obožavatelja koji je sjedio u publici: "Što radiš sjedeći ondje? Što dobivaš sjedeći?", rekla je. Nakon toga je zaustavila cijeli show kako bi vidjela o čemu je zapravo riječ i shvatila da je pogriješila. Ispostavilo se da je obožavatelj bio u invalidskim kolicima. "Oh, OK. Politički nekorektno. Oprostite zbog toga. Drago mi je da ste ovdje", uputila mu je ispriku pjevačica. Očekivano, snimka je podijeljen milijun puta i izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Ljudi plaćaju ogroman novac da te vide, nemoj ih tako omalovažavati", "Jako nepristojno", "Otišao sam na koncert nekoliko mjeseci nakon operacije i kemoterapije i nisam mogao izdržati cijelo vrijeme. Bio bih užasnut da me ovako prozovu", "Gospođo, postoji sto razloga zbog kojih bi netko mogao sjediti na vašem koncertu i svaki od njih je validan", glasili su neki od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da se pjevačica našla u neugodnoj situaciji tijekom ovogodišnje turneje. Krajem veljače prevrnula se sa stolca na koncertu u Seattleu. Dok je pjevala "Open Your Heart", sjela je na stolac koji je plesač u cipelama na petu pokušao odvući na drugi kraj pozornice. Nezgodna situacija rezultirala je padom oboje izvođača, no, srećom, ne i ozljedom. Višestruko nagrađivana pjevačica nasmijala se incidentu i ustala kao da se ništa nije dogodilo. "Ovaj tip nikada neće biti zapamćen ni po čemu osim po činjenici da je srušio Madonnu", našalili su se tada na X-u obožavatelji.

@madonnafever Madonna falls and picks herself up like a real pro ??❤️ | 2nd show in Seattle last night. Credits: kroogi (YouTube) @madonna #madonna #madonnafans #queenofpop #madonnamusic #madonnatiktok #madonnaforever #madonnalive #madonnatour #celebrationtour #openyourheart #seattle #foryou #foryoupage #fyp ♬ Open Your Heart - Madonna
Linker
24. travanj 2024 19:42