PROFIMEDIA
Visoka očekivanja

Mariah Carey božićnim hitom oborila vlastiti rekord na Spotifyju, ali njeni blizanci nisu oduševljeni

Sve što 12-godišnji Monroe i Moroccan žele za Božić jest to da im mama više ne pjeva glazbeni simbol blagdana, "All I Want for Christmas Is You".

Sve što 12-godišnji Monroe i Moroccan žele za Božić jest to da im mama više ne pjeva glazbeni simbol blagdana, "All I Want for Christmas Is You".

Dok je jučer diljem svijeta preslušavan božićni hit "All I Want for Christmas Is You", u domu pop dive Mariah Carey blagdanski klasik ne dočekuje se s oduševljenjem. Otkrila je to sama "kraljica Božića" u objavi ispod raskošno okićenog drvca u kojoj sudjeluju njeni blizanci i za tu priliku pridruženi član obitelji, blizak s njenim klincima.

Ukratko, sve što 12-godišnja Monroe i njen brat Moroccan žele za Božić definitivno nije pjesma njihove mame "All I Want For Christmas Is You". Premda je njihova majka jučer oborila vlastiti rekord na Spotifyu. Naime, glazbeni simbol blagdana streaman je 23.701.697 puta dok je prošle Badnje noći zbroj streaminga njene pjesme u svijetu iznosio 21.273.357 puta, prenosi portal Yahoo.

Koliko to god to bio izvanredan i unosan rezultat - Billboard procjenjuje da je samo tom pjesmom pjevačica prošle godine zaradila 1.86 milijuna dolara – njena djeca nisu baš oduševljena.

Blizanci koje je dobila u bivšem braku s glazbenikom Nickom Cannonom (osebujan glazbenik osim Monroea i Moroccana ima još desetero djece), htjeli bi poslušati neku drugu božićnu pjesmu. Pa i zapjevati, jer je mala Monroe i u studenom ove godine, baš kao i lani, nastupala s mamom na njenom koncertu.

Što klinci misle o najpoznatijoj, suvremenoj blagdanskoj pjesmi, pokazali su u videu objavljenom na Instagram profilu dive čudesnog glasa. Dok Mariah Carey, odjevena u blagdansko ruho, pozira ispred okićenog drvca, njezini klinci pojavljuju se odjeveni u crno s pridruženim članom svoje ekipe, poput malih Grincheva. U duhovitom istupu traže od mame neku drugu pjesmu.

Čini se kako blizanci imaju visoka očekivanja. Dovoljno je reći to da ih mama nedavno odvela u Ovalni ured, u posjet predsjedniku Joeu Bidenu. Dokazuje to fotografija iz Bijele kuće gdje su "kraljici Božića" i njenoj djeci sva vrata otvorena. Još samo da mama riješi "problem s onom pjesmom" kod kuće tijekom blagdana, i blizanci će biti zadovoljni.

Linker
27. travanj 2024 08:42