Okruglih 30

Marko Livaja proslavio je rođendan, Iris pokazala kakvu tortu je dobio

Nogometaš Hajduka rođen je 26. kolovoza, a njegova supruga sada je objavila fotografije sa slavlja.

Zabavno je bilo na rođendanu Marka Livaje, barem tako govore fotografije koje je Iris Livaja podijelila na svom Instagramu. Naime, Iris je podijelila dio atmosfere s Markovog 30. rođendana - supružnici i uzvanici bili su odjeveni u bijelo, pozirali su ispred velike brojke 30, a nogometaš je imao i posebnu torbu. Na torti su stajale svjećice s brojem 30, lik Marka u nogometnom dresu, pehar ali i gumeni bomboni te Pipi bočice, koju Marko na torti i pije.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Iris je u travnju ove godine proslavila 34. rođendan, a početkom svibnja par je proslavio prvu godišnjicu braka. Iako su zajedno od 2014. godine, pred oltar su stali 2022., u crkvici na Sustipanu, a slavlje je nastavljeno u restoranu Adriatic. Zajedno imaju Iris i Marko već imaju kćerkicu Elizabeta te sina Lorenza koji je rođen u veljači 2021. godine.

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je da smo stvoreni jedno za drugo", kazala je Iris jednom prilikom, a par se preklani, nakon četiri godine u Ateni, vratio u rodni Split gdje Marko sada igra za Hajduk. Iris, ali i Marko od tada imaju poseban status kod navijača koji cijene što je nakon 11 godina ponovno obukao Hajdukov dres.

Linker
25. travanj 2024 17:27