Michelle Pfeiffer

 MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK
30 godina ljubavi

Michelle Pfeiffer stigla na dodjelu nagrada sa suprugom s kojim je ne viđamo često u javnosti

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, slavna glumica nije željela propustiti dodjelu EMA nagrada gdje je stigla u društvu supruga Davida E. Kelleyja s kojim je nedavno proslavila trideset godina braka.

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, slavna glumica nije željela propustiti dodjelu EMA nagrada gdje je stigla u društvu supruga Davida E. Kelleyja s kojim je nedavno proslavila trideset godina braka.

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, američka glumica Michelle Pfeiffer ipak nije željela propustiti 33. dodjelu nagrada EMA (Environmental Media Association) gdje je stigla u društvu supruga i producenta Davida E. Kelleyja. Šezdesetpetogodišnja Pfeiffer izgledala je senzacionalno u bijelom strukiranom odijelu koje je savršeno naglasilo njezinu vitku liniju, dok se Kelley odlučio za klasično tamnoplavo odijelo koje mu je također odlično pristajalo.

image

Slavni bračni par rijetko se zajedno pojavljuje u javnosti

MICHAEL TRAN AFP

Inače, slavni bračni par ne voli se previše eksponirati u javnosti zbog čega su rijetki trenuci kada ih možemo vidjeti zajedno. U braku su od 1993. godine, a zanimljiv je podatak da su sudbonosno "da" odlučili izreći nakon samo deset mjeseci veze. Njihov prvi susret također je bio nesvakidašnji. Početkom devedesetih, njihova zajednička prijateljica, filmska producentica Kate Guinzburg, organizirala im je spoj na slijepo jer je mislila da će si savršeno odgovarati. I bila je u pravu.

Kao što je kasnije rekao u nekoliko navrata, Kelleyju je Michelle odmah zapela za oko, a već idućeg tjedna pozvao ju je na spoj. Među njima je odmah kliknulo, a samo deset mjeseci nakon prvog spoja odlučili su stati pred oltar. Nije dugo trebalo ni da osnuju obitelj. Prije vjenčanja posvojili su kćer Claudiju Rose, a devet mjeseci nakon rodio im se i sin John Henry.

image

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley u braku su od 1993. godine, a zajedno imaju dvoje djece

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

U studenome 2023. godine par je proslavio 30 godina braka, a povodom toga glumica je objavila i njihovu zajedničku fotografiju. Objavu na Instagram profilu posvetila je suprugu te mu javno čestitala obljetnicu braka. "Trideset godina blaženstva", napisala je, a obožavatelji su je odmah zasuli čestitkama i lijepim željama.

Linker
26. travanj 2024 00:11