MARKO TODOROV/CROPIX
pale zaruke

Najljepši dan mladog pjevača: Miljenik Hrvatica zaprosio djevojku na Srđu

Pjevač grupe Pravila igre, zaprosio je dugogodišnju djevojku na vrhu brda iznad Dubrovnika, a navečer je s bendom otvorio dubrovački Advent.

Pjevač grupe Pravila igre, zaprosio je dugogodišnju djevojku na vrhu brda iznad Dubrovnika, a navečer je s bendom otvorio dubrovački Advent.

Pjevač Ivan Penezić , frontmen grupe Pravila igre, na svojim je društvenim mrežama otkrio intimni trenutak iz svog privatnog života. Naime, Ivan je u Dubrovniku zaprosio dugogodišnju djevojku Tinu Hocenski, a ona mu je, kako je napisao, odgovorila: "Da, gospodine".

Pjevaču su ubrzo počele stizati čestitke ispod objave, a među njima su naravno bili i njegovi prijatelji, poput kolege iz benda Gorana Beloševića i njegove supruge Ecija Ivušić, glazbenika Marija Rotha, pjevačice Ivane Lovrić iz Colonije pa i pjevača Borisa Rogoznice.

Penezić je svoju dragu zaprosio na vrhu Srđa iznad Dubrovnika, što se vidi po fotografijama s terase restorana Panorama, s koje se pruža najljepši pogled na Grad, Lokrum i more. Fotografijama su pokazali i kakav će dijamantni zaručnički prsten od sada nositi njegova ljubav.

image

Navečer ga je čekao nastup s bendom

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

I dok mu je dan bio rezerviran za romantiku s njegovom Tinom, večer je bila radna. Sa svojim bendom Pravila igre nastupio je u Dubrovniku te su otvorili Advent na Vojnoviću. Najljepši Advent koji će Ivan i Tina zauvijek pamtiti.

Linker
01. svibanj 2024 21:03