najveća podrška

Najseksi frajer svijeta na crveni tepih je došao u pratnji cijele obitelji

Na premijeri filma „Ferrari” u Los Angelesu, Patricku Dempseyju pridružili su se supruga i njihovo troje djece koje nemamo priliku toliko često vidjeti u javnosti.

Nedavno proglašen „najseksi frajer” svijeta prema magazinu People, Patrick Dempsey, rijetko se pojavljuje s obitelji na crvenom tepihu. No, čini se kako je njegov novi film „Ferrari” očito bio dobar povod da cijela obitelj stigne na crveni tepih. Na premijeri filma u Los Angelesu, zvijezda serije „Uvod u anatomiju" pojavila se držeći za ruku 57-godišnju suprugu Jillian Dempsey, a pridružili su im se i 21-godišnja kći Talula te 16-godišnji sinovi, blizanci Sullivan i Darby.

image

Patricku Dempseyju na crvenom tepihu pridružili su se supruga i troje djece

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Dempsey je bilo elegantan u crnom odijelu i košulji na pruge, dok je njegova supruga istaknula figuru u zlatnoj uskoj haljini bez rukava. Kći Talula stigla je u maksi crnoj dekoltiranoj haljini, a braća su također odabrala crna odijela u više casual varijanti.

Prije ove premijere, posljednji smo put cijelu Dempsey obitelj mogli zajedno vidjeti na predstavljanju Formula 1 tima Scuderia AlphaTauri, u veljači 2020. godine u Salzburgu. Osim toga, bračnom paru se kći pridružila i na premijeri Disneyjevog filma „Enchanted” 2022. godine, gdje je Dempsey igrao ciničnog odvjetnika za razvode koji ne vjeruje u ljubav, ali ju, naravno, na kraju pronađe.

image

Visažistica Jillian često pruža suprugu podršku na događanjima

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Nakon što ga je magazin People proglasio najseksepilnijim muškarcem ove godine, u intervjuu je objasnio s kojim se roditeljskim mukama susreće kao slavna osoba te kako njegova djeca „žele imati vlastiti identitet” i maknuti se iz njegove sjene.

image

U glumačkoj postavi također su se našli Adam Driver, Penelope Cruz i Shailene Woodley, a u ulozi režisera Michael Mann

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Radnja filma „Ferrari” smještena je u 50-e godine prošlog stoljeća, a prati Enza Ferrarija, legendarnog proizvođača automobila i osnivača najuspješnije F1 momčadi. Kako je i sam Dempsey već godinama strastveni vozač utrka, ne čudi što je u filmu tumačio lik Piera Taruffija, slavnog talijanskog vozača. U glumačkoj postavi također su se našli Adam Driver, Penelope Cruz i Shailene Woodley. Film koji u kina dolazi 28. prosinca režirao je oskarovac Michael Mann.

Linker
20. travanj 2024 13:44