Lana Jurčević

 INSTAGRAM
Zdravstveni razlozi

Nakon objave da čeka prvo dijete, Lana Jurčević otkazala sve koncerte

Pjevačica je nedavno otkrila da s partnerom očekuje prvo dijete, a sada je otkazala sve zakazane nastupe s čime je zabrinula obožavatelje.

Pjevačica je nedavno otkrila da s partnerom očekuje prvo dijete, a sada je otkazala sve zakazane nastupe s čime je zabrinula obožavatelje.

Prije samo dva tjedna pjevačica je na Instagramu objavila emotivan video u kojem je podijelila sretnu vijest da s partnerom Filipom Kartofilom čeka prvo dijete. Odonda se nije oglašavala na društvenim mrežama sve do danas kada je obavijestila obožavatelje zbog zdravstvenih razloga otkazuje sve najavljene koncerte.

"Zbog zdravstvenih razloga, nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet!", napisali su iz njezina tima. Koji su točni zdravstveni problemi s kojima se trudna pjevačica nosi nije poznato, a pratitelji joj čitavog dana u komentarima pišu riječi podrške i želje da se čim prije oporavi.

Iako se Lana od objave da iščekuje prinovu nije oglašavala na društvenim mrežama, njezin je La Piel tim prije par dana objavio video na službenom Instagram profilu. Na njemu se nalazi Lana prije jednog od koncerata prije više od mjesec dana kad nitko nije niti naslućivao da je pjevačica u drugom stanju. "Čestitamo svim budućim mamicama pa tako i našoj @lalana koja je ovo snimila prije svog koncerta i taman pred izlazak na stage, prije nešto više mjesec dana! Želimo vam da vam sve prođe što bolje, sa što manje problema i u što većem blagostanju! Ako i bude nekih prepreka, znajte da niste same i ne dajte da vas vjera u pozitivno napusti..." napisali su tada.

Linker
27. travanj 2024 21:03