Riskira drugu zabranu u Balthazaru.
 

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Puno priča

Nakon posljednjih komentara, James Corden mogao bi dobiti trajnu zabranu ulaska u restoran

Odbacio je tvrdnje vlasnika restorana Keitha McNallaya i rekao: "Mislim da je to tako blesavo. Nisam učinio ništa loše, na bilo kojoj razini".

Odbacio je tvrdnje vlasnika restorana Keitha McNallaya i rekao: "Mislim da je to tako blesavo. Nisam učinio ništa loše, na bilo kojoj razini".

Verbalno spretnom i pred televizijskim kamerama šarmantnom televizijskom voditelju Jamesu Cordenu trebalo je nekoliko dana da progovori o incidentu u elitnom njujorškom restoranu Balthazaru. Da je neki drugi, u javnosti poznati gost izbačen iz restorana zbog navodnog bezobrazluka i proglašen najneugodnijim gostom Balthazara otkako postoji to gurmansko okupljalište - Corden bi to razvalio u svom The Late Late Showu.

Dao je intervju The New York Timesu čiji je povod njegova dokumentarna dugo iščekivana serija Sisavci (premijera je 11. studenog na Amazonu), pa je progovorio i o svom izbacivanju iz restorana. Možda bi, kako pišu američki mediji, bilo bolje da je šutio.

Odbacio je tvrdnje vlasnika restorana Keitha McNallaya i rekao: "Mislim da je to tako blesavo. Nisam učinio ništa loše, na bilo kojoj razini", prenosi People.

Tijekom tog intervjua nalazio se s novinarom u drugom restoranu i baš tada je nezadovoljni gost za susjednim stolom vratio svoju kajganu kuharu. Cordena je to ponukalo da se osvrne na svoje iskustvo u Balthazaru i zanijekao da je bio neugodan.

Podsjetimo, voditelj je objedovao sa svojom suprugom Julijom Carey. Ona nije bila zadovoljna omletom od žumanjka (uočila je malo bjelanjaka), vratila ga je, u kuhinji su joj pripremili novi omlet, ali joj je zbog strke koju je stvorio njen suprug, jelo došlo s pogrešnim prilogom.

Ciljajući na taj događaj, Corden je tijekom intervjua s novinarom The New York Timesa rekao: "Evo, sada vidite. Ovakve situacije događaju se posvuda".

Budući da vlasnik Balthazara slovi za restoratera koji nema pardona prema slavnim gostima ako su bahati i neugodni prema njegovom osoblju, možda bi bilo bolje da je Corden šutio. Mogao bi dobiti novu zabranu, ovaj puta trajnu. Šteta jer se u Balthazaru, kažu, dobro jede.

Linker
29. travanj 2024 11:45