Glumac je nedavno kupio novi automobil, električni Porsche Taycan vrijedan 200 tisuća dolara

 DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Skandal sa sinom

Nakon teških optužbi Brad Pitt s osmijehom na licu snimljen u svojoj skupocjenoj jurilici

Paparazzi su ga uočili dok je vidno raspoložen izlazio iz svog skupocjenog sportskog automobila koji se smatra jednim od najbržih na tržištu. Riječ je o električnom Porsche Taycanu vrijednom 200 tisuća dolara.

Paparazzi su ga uočili dok je vidno raspoložen izlazio iz svog skupocjenog sportskog automobila koji se smatra jednim od najbržih na tržištu. Riječ je o električnom Porsche Taycanu vrijednom 200 tisuća dolara.

Samo nekoliko dana nakon što je Daily Mail javno prenio Instagram objavu Pax Jolie Pitta, u kojoj žestoko vrijeđa i proziva svog oca Brada Pitta slavni glumac snimljen je na ulicama Los Angelesa. Paparazzi su ga uočili dok je vidno raspoložen izlazio iz svog skupocjenog sportskog automobila koji se smatra jednim od najbržih na tržištu. Riječ je o električnom Porsche Taycanu vrijednom 200 tisuća dolara. Brad je bio ležerno odjeven, a njegov je pogled bio skriven ispod Aviator sunčanih naočala.

Podsjetimo, Pax koji danas ima devetnaest godina na svom zatvorenom profilu na Instagramu još je prije tri godine napisao objavu kojom se obrušio na svog slavnog oca, a poruke su tek sada isplivale u javnost i to samo nekoliko tjedana nakon što je otkriveno kako Zahara Jolie, 18-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta, više ne nosi očevo prezime.

"Ja sam Zahara Marley Jolie, dolazim iz Grada anđela u Kaliforniji i presretna sam što sam dio vas”, izjavila je prošlog vikenda studentica koledža Spelman u Atlanti prilikom primanja u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha. Time je, bez otkrivanja detalja, dala na znanje da u njezinom životu postoji samo majka, Angelina Jolie. No, Zaharin stariji brat bio je direktniji. Ljutnju prema ocu, Pax je izrazio ne birajući riječi. Mladić je oca povodom Dana očeva nazvao "š...om svjetske klase".

image

Brad je bio ležerno odjeven, a njegov je pogled bio skriven ispod Aviator sunčanih naočala

DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Uvijek se iznova dokazuješ kao užasna i odvratna osoba. Nemaš obzira ni empatije prema svoje četvero najmlađe djece koja drhte od straha kada su u tvojoj prisutnosti. Nikada nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer nisi sposoban to učiniti", stajalo je u objavi. Pax dosad nije otvoreno zauzimao stranu u dugom sukobu svojih roditelja oko skrbništva. No, čini se kako vrijeme odmiče, a on i njegova braća i sestre postaju sve zreliji, polako, ali sigurno odbacuju oca.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie na crvenom tepihu 64. filmskog festivala u Cannesu 2011. godine

HAHN-NEBINGER-GENIN/ABACA/SHUTTERSTOCK HAHN-NEBINGER-GENIN/ABACA/SHUTTERSTOCK

Neki nagađaju kako bi razlog mogao biti i navodni incident u zrakoplovu koji se odigrao početkom rujna 2016. Naime, tijekom leta tada još uvijek kompletne obitelji Jolie-Pitt iz Francuske gdje su provodili dio godine i praznike, u Los Angeles izbila je velika svađa. Glumica je kasnije prijavila supruga zbog obiteljskog nasilja, a u prijavi je navela da se ponašao kao "čudovište". Navodno je bio u alkoholiziranom stanju, a nakon što mu je supruga to predbacila, prema njezinim riječima, on je pobjesnio, uhvatio je za glavu i gurnuo u zid toaleta. Brada Pitta je zbog toga istraživao i FBI te Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu (američka verzija Centra za socijalnu skrb) zbog optužbi za zlostavljanje supruge i djece, a incidentu je, navodno, kumovala Bradova svađa s Maddoxom, najstarijim sinom koji navodno još od tada ne komunicira s ocem.

image

Glumac je nedavno kupio novi automobil, električni Porsche Taycan vrijedan 200 tisuća dolara

DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Angelina je nakon ružne scene u zrakoplovu, pokrenula brakorazvodni postupak. Sada je, nakon toliko vremena, postalo jasno da je odnos između Paxa i Brada Pitta također problematičan: sin optužuje glumca da mu je život "pretvorio u pakao". Objavu iz 2020. ilustrirao je fotografijom Pitta prilikom dodjele Oscara za najboljeg sporednog glumca za film "Bilo jednom u Hollywoodu".

Linker
28. travanj 2024 16:08