Ella Dvornik

 INSTAGRAM/ELLA DVORNIK
Vrijeme za promjene

Napokon stigao album: Ovo je Alterella, 20-godišnja Ella Dvornik

Nakon višemjesečnih najava, Ella Dvornik objavila je svoj prvi multimedijski projekt pod imenom Alterella.

Nakon višemjesečnih najava, Ella Dvornik objavila je svoj prvi multimedijski projekt pod imenom Alterella.

Domaća influencerica Ella Dvornik-Pearce osmislila je alterego nje kao dvadesetogodišnjakinje imena Alterella koji će zavladati metaverzumom. Multimedijski projekt stvaran godinu dana ugledao je svjetlo dana u obliku albuma "Teška vremena za sanjare" čiju glazbu i tekst svih pjesama potpisuje Ella.

"Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bih mu dala karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima", objašnjava influencerica čiji je album dostupan na svim streaming platformama.

Iako je imala potpunu slobodu u svojoj kreativi te nije puštala singlove jedan po jedan, budući da nije željela ukalupiti svoj lik i djelo u jednu pjesmu jer je i ona sama različita, zahvaljuje Arianu Vuici koji je producirao cijeli album poštujući njezino kreativno vodstvo.

"Uživala sam u cijelom procesu, puno sam učila, dosta toga mi je bilo strano, pogotovo rap, ali stvarno sam se dala 1000% u ovo. Htjela sam raditi isključivo ono što želim, bez da mi itko govori što smijem ili ne smijem i što prolazi ili ne. Alterella od sada djeluje kao lik za sebe i ima vlastitu misiju", poručuje Ella te naglašava da je Alterella tek početak.

Linker
26. travanj 2024 01:37