VALERIE MACON AFP
NA POZORNICI

Neočekivani styling: Lady Gaga na Oscarima bez šminke i u trapericama

Na crveni tepih je stigla u jednoj od najnovijih kreacija Donatelle Versace, no na pozornici je pokazala sasvim drugačije izdanje.

Na crveni tepih je stigla u jednoj od najnovijih kreacija Donatelle Versace, no na pozornici je pokazala sasvim drugačije izdanje.

Iako je njezina pjesma "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick" bila među nominiranima za Oscara za najbolju originalnu pjesmu, Lady Gaga je namjeravala "preskočiti" nastup na ovogodišnjoj dodjeli. Potvrdili su to i organizatori prošlog tjedna, navodeći kako je prezaposlena snimanjem filma "Joker: Folie à Deux", no čini se kako je naposljetku došlo do preokreta - na sveopće iznenađenje, Gaga se pojavila na pozornici Dolby Theatera i to u vrlo neočekivanom izdanju.

image

U haljini modne kuće Versace na crvenom tepihu

ANGELA WEISS AFP

Pjevačica je najprije prošetala crvenim tepihom u crnoj haljini s korzetom niskog struka i teškom satenskom suknjom s potpisom Donatelle Versace, iz kolekcije za jesen 2023. koja je prije svega nekoliko dana prikazana na reviji modne kuće u Los Angelesu. Styling je upotpunila strogom, elegantnom pletenicom, dramatičnom crnom šminkom na očima i upadljivim crvenim ružem.

image

Uoči nastupa Gaga je obrisala draamtičnu šminku

FREDERIC J. BROWN AFP

Izdanje se nije moglo više razlikovati od looka koji je Gaga nešto kasnije pokazala na pozornici Oscara. Pop ikona je priredila nezaboravno emotivan nastup odjevena u poderane traperice, sivi T-shirt i starke, bez šminke na očima i usnama, a jedina poveznica s "glamuroznom Gagom" s crvenog tepiha bila je francuska pletenica.

"Za mene je ovo jako osobno. Potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život, a svi ponekad trebamo heroja. Heroji su posvuda oko nas, ali možda otkrijete da možete biti sami svoj heroj, čak i ako se iznutra osjećate slomljeno”, poručila je pjevačica prije nego što je izvela pjesmu "Hold my Hand".

image

Nastup na pozornici Dolby Theatrea

KEVIN WINTER GETTY IMAGES VIA AFP

Na pozornici su izvedene sve ovogodišnje nominirane pjesme, uključujući Rihanninu "Lift Me Up", a nastup Lady Gage bio je treći. Bila je to njezina četvrta nominacija za Oscara, no i ovoga je puta ostala bez kipića, koji je otišao u ruke Rahula Sipligunja i Kaala Bhairava za njihovu pjesmu "Naatu Naatu" iz indijskog filma "RRR".

Linker
28. travanj 2024 04:31