JEFF VESPA/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
drugima je uspjelo

Neočekivani zaokret: Nicolas Cage baca se u novi biznis

Glumac i poznati bivši nogometaš šire svoje poslovanje u proizvodnju alkohola, a trenutno su u fazi intenzivnih priprema.

Glumac i poznati bivši nogometaš šire svoje poslovanje u proizvodnju alkohola, a trenutno su u fazi intenzivnih priprema.

Jedan od najprepoznatljivijih glumaca Hollywooda Nicolas Cage baca se u novi biznis. Neki su taj njegov potez opisali kao neočekivan zaokret u karijeri. Naime, ovaj 59-godišnji Oscarovac uskoro će pokrenuti vlastiti brend alkoholnog pića, a navodno je zaštitio svoje ime kao vrstu burbona. "To je postala glavna stvar u Hollywoodu, imati svoj brend pića. Može biti iznimno unosno", kazao je jedan izvor za The Sun. "Nic je čovjek za whisky i bourbon i krenut će u tom smjeru. Ima istančan ukus tako da će to biti zaista dobra pića", dodao je.

image

Nicolas Cage

KADENA/PROFIMEDIA

Ova vijest stigla je gotovo istovremeno kao i ona da se David Beckham aktivirao po pitanju proizvodnje vlastitih alkoholnih pića. Bivši nogometaš želi pokrenuti vlastiti brend alkoholnih pića s kojim bi, uz pivo, proizvodio žestice poput tekile. Beckham navodno čeka da mu istekne ugovor s brendom whiskeya Haig Club, za koji je od 2014. zaštitno lice. Bivši sportaš navodno traži partnere da mu pomognu razviti brend pića, a navodno razmatra i mogućnost da proizvodi sokove i bezalkoholno pivo.

image

David i Victoria Beckham

ABACA/PROFIMEDIA

Dvojica novih proizvođača alkohola iz svijeta slavnih samo će se pridružiti velikom broju njihovih kolega iz svijeta showbusinessa koji već imaju vlastita (alkoholna) pića i zarađuju ozbiljan novac na tome. Tako glumac Ryan Reynolds ima svoj vlastiti gin Aviation American Gin, a Brad Pitt proizvodi vrhunska vina iz svojih vinograda u Francuskoj. Naime, iz vinarije Miraval dolazi jedan od najboljih rosea na svijetu, kao i odličan rose šampanjac Fleur de Miraval. Strast prema vinima u posao je pretočila i pop zvijezda Kylie Minogue, koja osim klasičnih alkoholnih vina proizvodi i bezalkoholna, a sva vina su joj rose. Strast prema ružičastim vinima dijele i Sarah Jessica Parker koja proizvodi francuski Invivo X te Cameron Diaz sa svojim Avaline Rose.

image

Vino koje proizvodi Brad Pitt

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Dame su rijetke u svijetu alkohola, no uz spomenute, svoj brend pića imaju pjevačica Rita Ora koja proizvodi Próspero Tequilu, Kendall Jenner koja ima 818 Tequilu, a za votku se odlučila Kate Hudson koja ima svoju King St. Vodku.

Vlastiti brend tekile imaju redom A-listeri iz svijeta filma i sporta: George Clooney (Casamigos Tequila), Dwayne Johnson (Teremana Tequila), Michael Jordan (Cincoro Tequila) i LeBron James (Lobos Tequila). Reper i poduzetnik Snoop Dogg u svojoj širokoj ponudi proizvoda za zabavu odraslih ima i Indoggo Gin.

Za "obojana" alkoholna pića odlučili su se Matthew McConaughey koji ima Wild Turkey Longbranch Bourbon, megapopularna Metallica proizvodi američki whiskey Blackened, a za isto piće odlučio se i Bob Dylan koji je svoj viski nazvao prema jednom od najpoznatijih hitova - Heaven’s Door Whiskey. Bruno Mars proizvodi SelvaRey Rum, dok uvijek posebni Jay-Z proizvodi konjak - D‘usse Cognac.

Linker
27. travanj 2024 09:15