nina badrić

 INSTAGRAM
Ljepote ljeta

Nina Badrić uživa na hrvatskom otoku, obožavatelji je hvale: ‘Čini se da se i Nina ažurira‘

Već nekoliko dana pjevačica uživa u ljepotama Lastova, a s pratiteljima uzbuđeno dijeli trenutke s odmora.

Već nekoliko dana pjevačica uživa u ljepotama Lastova, a s pratiteljima uzbuđeno dijeli trenutke s odmora.

Spas od gradske vrućine glazbenica Nina Badrić pronašla je na predivnom Lastovu, a na Instagramu ne skriva koliko je oduševljena ljepotom ovog otoka. Podijelila je nekoliko fotografija i videa, između ostalog i opuštene trenutke s prijateljima s kojima je provodila vrijeme i ljetne večeri. Obožavatelji s druge strane potpuno očarani izgledom pjevačice, pa se ispod svake fotografije redaju komplimenti.

Nina je pozirala u jednodijelnim kupaćim kostimima koje je odabrala za ove ljeto, a omiljeni modni dodatak nove sezone je slamnati šešir kojeg je nosila u nekoliko navrata kako bi se sakrila od sunca.

"Tako brzo ovaj život leti, a tako se nespretno izražavamo po pitanju ljubavi,prijateljstva, odnosa i svega drugog. Da mogu biti mlađa verzija sebe prvoj bih sebi lupila šamar (smijeh), a onda bih bila toliko sigurna u sebe. Izbacila bih svaku moguću nesigurnost, koju mlade godine nose. Kad sam bila mlada bila sam izuzetno nesigurna, što me je i odvojilo od mnogo nekih divnih stvari koje su mi bile ponuđene i divnih ljudi", napisala je uz jednu od objavljenih fotografija s mora na kojoj pozira uz čašu vina.

"Draga Nina, uvijek si mi bila posebna baš zato što si tako iskrena!", napisala je jedna od obožavateljica, dok su i drugi dodali "uvijek najljepše riječi od tebe".

Linker
28. travanj 2024 12:29