nerazdvojni

Nisu prošli neprimijećeno: Brad Pitt snimljen s djevojkom u rijetkom zajedničkom izlasku

Oskarovac i dizajnerica nakita Ines de Ramon zajedno su od kraja 2022. iako neki tvrde i dulje, a njihova veza je i dalje stabilna samo se još nisu odlučili javno pokazati svoju ljubav.

Iako su već više od godinu dana zajedno, Brad Pitt još uvijek ne planira svoju dragu, dizajnericu nakita Ines de Ramon predstaviti u javnosti. Njihovi susreti su uvijek daleko od očiju javnosti i to je Bradu ustvari prva duga veza nakon razlaza s Angelinom Jolie.

image

Par izlazi kroz garažu Iz galerije Gagosian na Beverly Hillsu par je izašao kroz garažu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Brad i Ines ovih su dana viđeni u Los Angelesu kako izlaze iz Galerije Gagosian koja promovira modernu i suvremenu umjetnost, a tamo po prvi put izlaže njegov prijatelj, redatelj Bennett Miller s kojim je radio film "Moneyball". Par je nakon razgledavanja izložbe iz galerije izašao kroz garažu, no ovaj put nisu se uspjeli izvući neprimijećeno. Zapravo nije jasno zašto se glumac i dizajnerica još nisu odlučili javno deklarirati kao par kada je i njegova bivša okrenula novu stranicu u životu.

image

Veza između Brada i Ines čvrsta je i na ‘stabilnim nogama‘, a u njoj najradije uživaju daleko od očiju znatiželjnika

DIGGZY/JESAL/SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U svakom slučaju, izvori bliski paru tvrde da je veza između Brada i Ines čvrsta i na ‘stabilnim nogama‘ no očito im je dobro upravo ovako, daleko od očiju javnosti i u krugu najintimnijih prijatelja.

image

Prošlu 2023. dočekali su luksuznom meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prvi put su u javnosti viđeni na koncertu U2 u Los Angelesu 15. studenog 2022. i tada su viđeni u društvu Cindy Crawford, Randea Gerbera i Seana Penna. Već tada se moglo primijetiti da nisu baš od jučer zajedno, a ranije te godine dizajnerica se u tišini razvela od glumca Paula Wesleya s kojim je bila tri godine u braku. Je li razlog bila ljubavna veza s Bradom ili su se kasnije sreli, to nije poznato, no da su od onda nerazdvojni u to nema sumnje. Prije mjesec dana u Parizu su proslavili Bradov 60. rođendan, a često pobjegnu i na odmor u Meksiko.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon u Parizu su proslavili njegov 60. rođendan, a odsjeli su u luksuznom hotelskom apartmanu čija je cijena 6 tisuća eura za noć

DIGGZY/JESAL/SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
08. travanj 2024 14:41