PROFIMEDA
KAOTIČNE LJUBAVI

Nova ljubav praćena bračnim brodolomima: I novi dečko Ariane Grande predao papire za razvod

Supruga glumca doznala je za aferu nekoliko dana prije nego je razotkrivena njegova veza s Arianom Grande - sve joj je rekao bojeći se da bi ga mediji mogli preduhitriti.

Supruga glumca doznala je za aferu nekoliko dana prije nego je razotkrivena njegova veza s Arianom Grande - sve joj je rekao bojeći se da bi ga mediji mogli preduhitriti.

Sada više ništa neće stajati između veze pop pjevačice i glumice Ariane Grande te njenog novog odabranika, američkog glumca Ethana Slatera. Par još uvijek nije potvrdio romansu, no zvijezda mjuzikla "SpongeBob SquarePant" podnijela je zahtjev za razvod od supruge Lilly Jay, piše Hello. Tešku odluku Slater je donio nedugo nakon što je potvrđeno da se Ariana Grande rastala od supruga, Daltona Gomeza. Američki mediji u međuvremenu su izvijestili da je mešetar nekretninama prilično teško podnio raspad dvogodišnjeg braka: iako se njihov odnos zakomplicirao već početkom ove godine, nadao se pomirbi sve dok mu pjevačica nedvosmisleno nije rekla da je njihov brak završena priča.

I supruga Ethana Slatera zatečena je situacijom. Čini se da je među posljednjima doznala za njegovu aferu s Arianom Grande iako su, kako to u ovakvim pričama često biva, izvori sa seta fantastičnog filma "Wicked" izjavili da se Ethan i Ariana nisu spetljali dok on nije razgovarao sa suprugom i priznao joj da voli drugu.

image

Ethan Slater s uskoro bivšom suprugom Lilly Jay

AMY SUSSMAN/SHUTTERSTOCK

Sada se, pak, pokazalo da se taj razgovor odigrao nekoliko dana prije nego što je afera postala javna, a psihologinja Lilly Jay, njegova ljubav iz srednjoškolskih dana koju je oženio 2018., zatečena je situacijom - tim više što su prošle godine dobili sina. Vjerovala je da je među njima sve kako treba, a on joj nije davao povod za ljubomoru. Primjerice, u svibnju joj je čestitao Majčin dan ne štedeći na pohvalama.

"Sretan prvi Majčin dan najljubaznijoj, najbrižnijoj i najdivnijoj mami/osobi na svijetu, od mene i ovog mališana", glasila je objava na njegovom profilu na Instagramu, koji je u međuvremenu "zaključao".

image

Ethan Slater 2018. na dodjeli nagrada Tony

ANDREW H WALKER/SHUTTERSTOCK

Vjeruje se da se u isto vrijeme tajno viđao s Arianom Grande, a slučajni "svjedok" romanse je njihova kolegica sa seta, dobitnica Oscara Michelle Yeoh. Na Instagramu je objavila Arianinu i Ethanovu fotografiju s proslave na snimanju filma "Wicked", što je u međuvremenu postao "dokaz" da su postali par dok su oboje bili svatko u svojem braku. Fotografija je u međuvremenu uklonjena.

image

Podnio je zahtjev za razvod

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 11:49