Nimalo lako

Novinarka Matea Šeparović o novoj ulozi, životu na otoku i braku

Da zna pjevati, dokazala je još u ‘Voiceu‘, a u pripremama za novi show velika joj je podrška njezin mentor, pjevač Bojan Jambrošić.

HRT-ova novinarka Matea Šeparović (prije Dominiković) pokazat će svoj pjevački talent u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju", a u tome će joj pomoći njezin mentor, pjevač Bojan Jambrošić.

Prije HRT-a, Matea je radila i na N1, RTL-u i Uni TV, a mnogi je pamte po odvažnim pitanjima kojima je znala iživcirati i pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Ovog ljeta našla se u središtu pažnje medija zbog vjenčanja s arhitektom i piscem Darkom Šeparovićem u njezinim rodnim Otrić Seocima.

Da Matei pjevanje nije strano dokazala je još u glazbenom showu "The Voice", a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila je zašto se odlučila ponovno okušati u pjevačkom natjecanju.

image

Mnoge je oduševila u ‘The Voiceu‘

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Do poziva je došlo de facto čim sam dobila posao na HRT-u, sjajna ekipa iz Zabavnog programa dobro me se sjeća još od prve sezone “The Voicea” i očito im se učinilo zgodnim da zajedno radimo i na ovom projektu", rekla je Matea, te istaknula kako se trudi ograditi od pojma "zvijezde".

"Ja imam svoju struku kojom se bavim, a to je novinarstvo, unutar kojeg se pokušavam isprofilirati i napredovati. U tom smislu mogu prihvatiti koncept zvijezde ako to znači da je zvijezda netko tko obavlja svoj posao odlično", rekla je.

image

Matea i Alexandr Dolgopolov su pjevali skupa u Umagu na Izbor za miss hostese 2012. godine.

GORAN SEBELIC/CROPIX

Otkrila je i kako teku probe i suradnja s mentorom Bojanom Jambrošićem.

"Probe su intenzivne kao i cjelokupni angažman. Naivno sam pomislila da ćemo imati jednu do dvije probe tjedno i onda se subotom popeti na pozornicu i pritom dobro zabaviti. Bojan je čudo, ima uvijek vremena za sva moja pitanja, a njih je puno. Na njemu kao mentoru je velika odgovornost, stvarno se trudi i moram reći da ego drži uvijek negdje po strani, dopušta mi da se izrazim i velika je podrška", ispričala je Šeparović.

U razgovoru se dotaknula i bračnog života. Matein suprug se zbog nje preselio iz Vele Luke u Zagreb, no novinarka je ispričala kako im je Korčula i dalje opcija za svakodnevni život.

image

Sa suprugom, ispričala je za Slobodnu, voli polemizirati

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Sve je lako kada je u kući puno volje i razumijevanja. Zajednička je odluka život u Zagrebu, to je trenutačno najlogičnije. S druge strane, Vela Luka nam je uvijek opcija. More je život, nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Život je s morskom hranom i zrakom lakši, ugodniji, neopterećeniji", priznala je.

Dodala je kako u njihovu odnosu najviše voli to što o svemu mogu polemizirati i ne imati iste stavove.

"Sigurna sam da sam mu bila posebno zanimljiva baš zato što se nikad ne skrivam iza ideologije ili pokreta, kao što nikada ne kimam glavom i uzbuđeno vičem - pa mi smo isti. Nismo, ta utopija da smo svi jednaki za mene je naprosto gubljenje vremena. Ljudi bi se trebali nadopunjavati, a ne otimati", zaključila je.

image

Matea i Alexandr Dolgopolov su pjevali skupa u Umagu na Izbor za miss hostese 2012. godine.

GORAN SEBELIC/CROPIX
Linker
09. travanj 2024 14:19