Idila na moru

Obiteljski album s ljetovanja: Franka Batelić otkrila najslađe trenutke s Vedranom i djecom

Pjevačica je kroz dva objavljena albuma na Instagramu pokazala u kakvoj su idili uživali posljednjih dana.

"Vrijeme stani da još barem na kratko osjetim ljepotu ovih trenutaka. Hvala mojim mališanima što me ponovno uče gledati svijet kroz oči djeteta, tako je jednostavno a najljepše", napisala je uz fotografije na kojima su uz nju suprug Vedran Ćorluka i njihova djeca - trogodišnji Viktor i malena Greta koja će u studenome proslaviti prvi rođendan. Tako je ovo ljetovanje zaista posebno jer je prvo ljetovanje koje provode u četvero.

"Mali trenuci sreće koji život čine. Uhvatila sam ih i čuvam ih, zauvijek", zaključila je pjevačica u popratnoj objavi u kojoj je pokazala da su ove godine uživali ploveći jahtom i u kupanju u mirnim uvalama.

Srpanj je za poznati par poseban mjesec jer su se 21. srpnja prije pet godina Franka i Vedran vjenčali u njezinoj rodnoj Istri nakon šest godina veze. U nedavnom intervjuu za Gloriju otkrila je kako su je najviše povrijedili napisi da joj je brak u krizi.

"Jako me to uznemirilo. Mlada sam ušla u šoubiznis i sjećam se da je izašla moja slika s tadašnjim dečkom na kojoj se ljubimo. Tada sam još teže to podnosila, ali s vremenom sam se naučila nositi s time. Ali kada to prijeđe granicu, onda ne znaš kako se nositi s time. Jako teško. Nas dvoje smo morali sagraditi štit kako nas to ne bi dotaklo. Zapravo mislim da nikada nisam u potpunosti naučila biti javna osoba", priznala je tada i dodala kako je i na njihov brak utjecao dolzaak djece.

"Naravno, svaki brak zbog djece nekada pati. Morali smo naučiti živjeti na drugačiji način, da više nismo samo nas dvoje, uhodati se u dinamiku novog života", kazala je tada Franka i otkrila da, otkako su dobili Viktora i Gretu, njezini problemi su postali minorni i iskreno uživa u majčinstvu.

Linker
12. travanj 2024 21:33