Angelina Jolie sa sinom Paxom Jolie-Pittom 2018., na
75- oj dodjeli Zlatnih globusa

 CHELSEA LAUREN/BEI/SHUTTERSTOCK
Bijesan je

Pax o Bradu Pittu: "Užasna si i odvratna osoba. Nemaš obzira ni empatije"

Mlađi posvojeni sin nekad sretnog holivudskog para Angeline Joline i Brada Pitta, glumca je "počastio" uvredama i optužio ga kako mu je život pretvorio u pakao.

Ne baš laskave riječi kojima je Pax Jolie Pitt, opisao svog oca, glumca Brada Pitta, ovih su dana odjeknule posvuda. Mladić kojo danas ima devetnaest godina, ali kada je na svom zatvorenom profilu na Instagramu, napisao objavu kojom se obrušio na holivudskog glumca, bilo mu je tek šesnaest. Nejasno je kako je poruka koju je Pax napisao još 2020., sada dospjelo u javnost. Zanimljivo je to da se prenošenje Paxove objave poklopilo s otkrićem kako Zahara Jolie, 18-godišnja kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, više ne koristi očevo prezime, piše Daily Mail.

image

Zahara i Vivienne s majkom 2021., u Londonu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Ja sam Zahara Marley Jolie, dolazim iz Grada anđela u Kaliforniji i presretna sam što sam dio vas”, izjavila je prošlog vikenda studentica koledža Spelman u Atlanti prilikom primanja u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha. Time je, bez otkrivanja detalja, dala na znanje da u njezinom životu postoji samo majka, Angelina Jolie. No, Zaharin stariji brat bio je direktniji. Ljutnju prema ocu, Pax je izrazio ne birajući riječi. Evo što stoji u njegovoj poruci objavljenoj 2020., povodom Dana očeva. Mladić je oca nazvao je "š...om svjetske klase".

"Uvijek se iznova dokazuješ kao užasna i odvratna osoba. Nemaš obzira ni empatije prema svoje četvero najmlađe djece koja drhte od straha kada su u tvojoj prisutnosti. Nikada nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer nisi sposoban to učiniti", napisao je.

Premda je Pax bio treće dijete koje su Angelina Jolie i Brad Pitt usvojili nakon Maddoxa i Zahare, on je godinu dana stariji od Zahare. Dosad nije otvoreno zauzimao stranu u dugom sukobu svojih roditelja oko skrbništva. Naime, maratonski postupak još nije okončan. No, čini se kako vrijeme odmiče, a djeca postaju punoljetna, polako, ali sigurno odbacuju oca.

image

Brada Pitta odbacio je i sin Pax

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Neki nagađaju kako bi razlog mogao biti i navodni incident u zrakoplovu koji se odigrao početkom rujna 2016., a za kojeg se otkrilo tek kasnije. Naime, tijekom leta tada još uvijek kompletne obitelji Jolie-Pitt iz Francuske gdje su provodili dio godine i praznike, u Los Angeles izbila je svađa. Glumica je poslije prijavila supruga zbog obiteljskog nasilja i rekla vlastima da se Pitt ponašao prema "kao čudovište" u zrakoplovu. Navodno je bio pijan, a kada mu je supruga to predbacila, prema njezinim riječima je pobjesnio, uhvatio je za glavu, protresao je i gurnuo u zid toaleta. Brada Pitta je zbog toga istraživaoi FBI te Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu (američka verzija Centra za socijalnu skrb) zbog optužbi za zlostavljanje supruge i djece. Incidentu je, navodno, kumovala Bradova svađa s Maddoxom, najstarijim sinom koji navodno još od tada ne komunicira s ocem.

image

Holivudska glumica s djecom: Paxom, Shiloh, Vivienne, Zaharom i Knoxom 2019., na premijeri filma: ‘Maleficent: Mistress of Evil‘

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Angelina je nakon ružne scene u zrakoplovu, pokrenula brakorazvodni postupak. Sada je, nakon toliko vremena, postalo jasno da je odnos između Paxa i Brada Pitta također problematičan: sin optužuje glumca da mu je život učinio "paklenim". Objavu iz 2020. ilustrirao je fotografijom Pitta prilikom dodjele Oscara za najboljeg sporednog glumca za film "Bilo jednom u Hollywoodu".

Linker
16. travanj 2024 03:26