PROFIMEDIA
Prve fotke bebe

Pjevačica Meghan Trainor rodila je drugo dijete, njegovo ime mnoge je zbunilo

Meghan Trainor i njezin suprug Daryl Sabara u subotu su dobili svoje drugo dijete, još jednog dječaka, a vijest su potvrdili na Instagramu.

Meghan Trainor i njezin suprug Daryl Sabara u subotu su dobili svoje drugo dijete, još jednog dječaka, a vijest su potvrdili na Instagramu.

"1. srpnja (7. godišnjica našeg prvog spoja) poželjeli smo dobrodošlicu na svijet Barryju Bruceu Trainoru,” napisali su u zajedničkoj objavi koju su podijelili na Instagramu 4. srpnja Meghan Trainor i Daryl Sabara. Sretni roditelji podijelili su prve fotografije najnovijeg člana obitelji.

“Bio je veliki dečko s 3,8 kilograma… i bočno (poprečno), ali imali smo nevjerojatan, uspješan carski rez, i konačno sam dobila priliku držati ga na svojoj koži! Hvala svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se tako dobro brinuli o nama,” također su poručili u slatkoj objavi.

Maleni Barry ima starijeg brata Rileyja Sabaru, koji je rođen 2021., čineći ih četveročlanom obitelji. Sretna vijest zvijezde popraćena je tisućama lajkova i hrpom lijepih želja obožavatelja i slavnih osoba, no među čestitkama neke je zanimalo Barryjevo prezime.

Jedan obožavatelj je napisao: “Ne želim biti nepristojan, ali zašto beba nosi tvoje prezime?”. Drugi obožavatelj se složio i odgovorio: "I ja sam zaintrigiran jer prvi sin ima očevo prezime". Bilo je još bezbroj takvih komentara, a jedna obožavateljica je napisala: "Ima njezino prezime zato što nije neuobičajeno da djeca imaju majčino prezime. Sva moja djeca imaju moje prezime".

Izvođačica hita "Made You Look" objavila je da je trudna s drugim djetetom još u siječnju, a trudnoća je bila itekako planirana jer je Meghan u nekoliko navrata naglasila da želi imati veliku obitelj.

Linker
27. travanj 2024 16:35