Mandatory Credit: Photo by Castel Franck/ABACA/Shutterstock (13715813q)
Brad Pitt attending the French Premiere of Paramount Pictures movie ‘Babylon‘ held at Le Grand Rex in Paris, France, on January 14, 2023.
Babylon French Premiere - Paris, France - 15 Jan 2023

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
Ljubav cvate

Postaje ozbiljno: Brad Pitt i njegova djevojka odnedavno i žive zajedno

Izgleda da je zgodni oskarovac našao onu pravu, iako svoju odabranicu uporno skriva od javnosti i još nisu imali "službeno" pojavljivanje za crvenom tepihu. Nakon nepune dvije godine par se odlučio za novi korak u njihovoj vezi.

Romansa između Brada Pitta i Ines de Ramon postaje sve ozbiljnija. Tako barem tvrde osobe bliske paru koje su sve ekskluzivno otkrili američkom magazinu People da Brad i Ines odnedavno žive zajedno. Ona se navodno uselila u njegovu vilu, ali je za svaki slučaj, zadržala i svoj stan. Njihova veza započela u sredinom 2022., a prvi put su se zajedno pojavili krajem iste godine na koncertu Bona Voxa u kazalištu Orpheum u Los Angelesu gdje ju je Brad upoznao sa svojim slavnim prijateljima Seanom Pennom, Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom.

image

2023. dočekali su meksičkom ekskluzivnom ljetovalištu Cabo San Lucas

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Prvi zajednički zilazak bio im je na koncert Bona Voxa 13. 11. 2022.

GIO/ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ines de Ramon bila je u braku s glumcem Paulom Wesleyem, a strast i posao joj je skupocjeni nakit. Trenutno radi kao potpredsjednica tvrtke Anita Ko Jewelry. Četiri godine provela je u švicarskoj tvrtki luksuznog nakita de Grisogono, a godinu dana radila je na odjelu nakita britanske aukcijske kuće Christie‘s.

Iako se u početku mislilo da je crnokosa Ines samo površna veza u koju se Brad upustio nakon rastave od Angeline Jolie, no čini se de je oskarovac našao osobu s kojom želi dijeliti život.

image

Romantični vikend u Parizu

DIGGZY/JESAL/SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako ju još nije odveo na crveni tepih i tako javno potvrdio vezu, zato ju je odveo na romantičan vikend u Pariz gdje su proslavili njegov 60. rođendan, a po povratku u Los Angeles s najbližim prijateljima nazdravili su za njezin 31. rođendan. Naime, on je rođen 18. a ona 19. prosinca, ali s razlikom od skoro tri desetljeća.

image

Nakon pariza, u Los Angelesu s intimnim društvom zajednu su proslavili rođendane

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Nedavno su zajedno bili i na izložbi Bradovog prijatelja, redatelja Bennetta Millera, a ovih dana viđeni su na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, gdje je Brad Pitt bio jedan od prezentera i to za nagradu najboljeg izvođača godine koju je osvojio njegov prijatelj i kolega Bradley Cooper. Nakon dodjele, Ines i Brad iskrali su se iz dvorane na stražnja vrata tako da se ni ovaj put nisu zaustavili pred fotografima. No, s obzirom na to da već žive zajedno mnogi nagađaju kako je samo pitanje trenutka kada će atraktivna Ines svog dragog dopratiti na neki od filmskih crvenih tepiha.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
21. travanj 2024 15:08