Maja Šuput sa sinčićem Bloomom

 INSTAGRAM
PONOSNA MAMA

Pozdrav Maje Šuput s Mauricijusa: Mali Bloom se raspametio na bajkovitoj pješčanoj plaži

Nakon naporne godine pjevačica Maja Šuput jedva je dočekala obiteljsko putovanje u tropske krajeve s obitelji.

Nakon naporne godine pjevačica Maja Šuput jedva je dočekala obiteljsko putovanje u tropske krajeve s obitelji.

Dobro jutro ekipaaa, stigli na Mauritius, tako glasi prva objava pjevačice Maje Šuput koja je sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom stigla na zasluženi odmor u tropski raj na zemlji.

Otočna afrička država nalazi se u jugozapadnom Indijskom oceanu, smještena je oko devetsto kilometara istočno od Madagaskara, a ime je dobila prema kršćanskom mučeniku i svecu Mauriciju iz trećeg stoljeća. Glavni adut jedne od najrazvijenijih afričkih država su bajkovite pješčane plaže i kristalno čisto more, a Maja Šuput je destinaciju za obiteljski odmor odabrala prema Bloomovim preferencijama, jer se njezinom sinu sviđaju lokacije na kojima od jutra do mraka može juriti po vani, a preduvjet za to su ugodna temperatura, zaštićena pješčana plaža na kojoj ga roditelji mogu držati na oku, te more.

Na Mauricijusu se sve to nalazi na jednom mjestu, a Maja je nakon naporne poslovne godine čini se jedva dočekala prvo obiteljsko putovanje u 2023. "Napokon odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i baš zato krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je pjevačica u objavi sa zagrebačkog aerodroma uoči putovanja za koje je odabrala dugačku plavu haljinu.

Među fotografijama su i slike malenog Blooma koji je dugačko putovanje zrakoplovom čvrsto prespavao, te je po slijetanju nakon što su se svi skupa skrasili u luksuznom smještaju resorta Four Seasons odmoran i nasmijan odjurio u istraživanje čari Mauricijusa.

Mama mu je loknice ukrotila repićem, a pjevačica je nedavno otrkila da je mali Bloom godinu svojim prvim šišanjem u frizerskom salonu. Maja Šuput je 2023., podsjetimo, dočekala na otvorenoj pozornici, zabavljajući okupljene u gradu Rabu i tada je otkrila da je obiteljska sreća sa suprugom i sinčićem sve najvažnije što si priželjkuje u ovoj godini.

Linker
27. travanj 2024 16:17