Pixie Lott ne skida osmijeh s lica

 SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK FOR NTA
Kolica otkrivaju

Prinova nakon 13 godina ljubavi: Pixie Lott i njezin suprug postali su roditelji u tajnosti

Pokušali su rođenje bebe zadržati u tajnosti, no razotkrila ih je šetnja s prinovom u Londonu.

Pokušali su rođenje bebe zadržati u tajnosti, no razotkrila ih je šetnja s prinovom u Londonu.

Premda se britanska pjevačica i glumica Pixie Lott potrudila zadržati rođenje prvog djeteta u tajnosti, fotografi su je "razotkrili u nedavnoj šetnji Londonom sa suprugom, manekenom Oliverom Cheshireom te bebicom u kolicima.

Pjevačica je s osmijehom promatrala supruga kako gura kolica dok on nije skidao pogled s njihovog djeteta za koje nije poznato niti kada se rodilo, a još manje jesu li dobili sina ili kćer.

image

Presretan par dobio je prvo dijete

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK FOR NTA

Krajem lipnja pjevačica je otkrila da je ušla u 31. tjedan trudnoće i da joj je termin poroda potkraj ljeta. "Uzbuđeni smo i presretni što će se našoj obitelji uskoro pridružiti novi, mali član, a sad nam predstoji najteži zadatak - odabir imena", izjavila je presretna 32-godišnja trudnica i dodala da njezin suprug obožava prisloniti uho na njezin trbuh i osluškivati pokrete bebe.

"Što se trudnoće tiče, uzor mi je Rihanna, koja i u visokoj trudnoći odrađuje sve svoje obaveze, pa i ja planiram nastaviti s poslom dokle god to bude moguće", otkrila je tada Pixie Lott koja je s 35-godišnjim suprugom u vezi od 2010., a zaprosio ju je ispred londonske katedrale St. Paul u studenom 2016. godine.

Vjenčanje su nekoliko puta morali odgađati zbog pandemije koronavirusa sve dok bračne zavjete nisu razmijenili prošle godine u katedrali Ely u Cambridgeu.

Linker
28. travanj 2024 21:17