Razvod je bio pitanje vremena

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Uživo u eteru

Prvi put nakon razvoda od Hugha Jackmana: Deborra-Lee Furness javila se australskim novinarima

Najpoznatiji australski radijski voditelji Kyle Sandilands i njegova kolegica Jackie ‘O‘ Henderson, došli su do prve izjave glumice koja se razvodi od slavnog supruga poslije gotovo tri desetljeća braka.

Najpoznatiji australski radijski voditelji Kyle Sandilands i njegova kolegica Jackie ‘O‘ Henderson, došli su do prve izjave glumice koja se razvodi od slavnog supruga poslije gotovo tri desetljeća braka.

Nepunih mjesec dana poslije objave šokantne odluke o razvodu holivudske zvijezde Hugha Jackmana i njegove uskoro bivše supruge Deborre-Lee Furness, australskim radijskim voditeljima Kyleju Sandilandsu i njegovoj kolegici, Jackie ‘O‘ Henderson, uspjelo je kratko popričati s australskom glumicom. Tijekom svojeg "The Kyle & Jackie O Showa", jednog od najpopularnijih australskih radijskih dnevnih emisija, nazvali su je i ostali zatečeni kad im se javila na telefon.

"Zapravo smo vas nazvali greškom, što je smiješno. Ozbiljno, ovo nije bilo namjerno", rekao je Kyle Sandilands.

"Nismo te htjeli zvati. Ali sad kad si već s druge strane telefona, pustimo to po strani. Želimo ti reći da te volimo, nadamo se da si dobro," nastavio je.

"Hvala vam, stvarno to cijenim. Stvarno ste slatki", odgovorila je Deborra-Lee, svojedobno vrlo popularna australska glumica. Bivšeg supruga upoznala je 1995. na setu australske tv-serije "Correlli". Tumačila je glavnu žensku ulogu zatvorske psihologinje Jill Bailey, partner joj je bio sad već bivši suprug, a serija se prestala snimati nakon deset epizoda. Glumica je nedavno ponovila ulogu Jill Bailey u filmu australskog redatelja Roberta Connollyja, "Force of Nature: The Dry 2" koji se potkraj kolovoza počeo prikazivati u australskim i novozelandskim kinima, piše Daily Mail.

Otkako je s bivšim objavila odmjerenu izjavu kojom su otkrili da nakon 27 godina braka svatko odlazi na svoju stranu (ondje stoji i kako je objava sve što o razvodu kane reći), u Australiji gotovo da nema novinara koji ju nije pokušao kontaktirati. Uspjeli su voditelji "The Kyle & Jackie O Showa" - i to slučajno - kako tvrde.

image

Nekad srertan bračni par 2003., na svjetskoj premijeri njegovog filma ‘X-men 2‘

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Jednostavno osjećam da je još prerano. Ne želim se miješati ni u što. Ali volimo te, a ti nas nazovi kad poželiš čavrljati", rekao je Sandilands glumici.

„Hvala vam. Stvarno, stvarno to cijenim”, odvratila je Deborra-Lee Furness prije nego što je prekinula vezu. Podsjetimo, glumica i njen bivši u izjavi su napisali:

"Blagoslovljeni smo što dijelimo gotovo tri desetljeća zajedno u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše putovanje sada se mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili naš individualni rast. Naša obitelj je bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. Ovo sljedeće poglavlje poduzimamo sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Iznimno cijenimo vaše razumijevanje u poštivanju naše privatnosti dok naša obitelj upravlja ovom situacijom".

Nekad sretan par u gotovo tri desetljeća dugom braku posvojio je 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu. Nije poznato jesu li potpisali predbračni ugovor ni kako će podijeliti zajedničku imovinu. Australski mediji tvrde kako će 290 milijuna dolara vrijednu imovinu i nekretnine u Americi i Australiji "podijeliti prijateljski", piše tamošnji portal News com. Potvrdio je to i izvor US Weeklyja.

image

Deborra-Lee Furness s posvojenom djecom 2009., na proslavi ‘Noći vještica‘

BDG/SHUTTERSTOCK

"Njihovi su životi bili toliko isprepleteni, tako da je to iznimno zeznut i mukotrpan proces podjele svega i utvrđivanja tko što dobiva u smislu imovine i financija. Razvod će biti formaliziran u dogledno vrijeme, ali prije nego što se to dogodi, njihov cilj je postići dogovor. Odlučni su proći kroz ovo razdoblje što je moguće prijateljskije."

U međuvremenu se doznalo kako su (pre)dugo vodili paralelne živote i otuđili se, stoga je razvod bio tek pitanje vremena.

Linker
26. travanj 2024 14:30