franka i vedran ćorluka

 INSTAGRAM
Plove morem

Raznježit će vas ova idilična obiteljska fotografija Vedrana Ćorluke

Naši slavni parovi iskorištavaju srpanjske dane za odmor, pa je i bivši nogometaš s obožavateljima podijelio trenutke s ljetnog provoda.

Naši slavni parovi iskorištavaju srpanjske dane za odmor, pa je i bivši nogometaš s obožavateljima podijelio trenutke s ljetnog provoda.

Uz kratki opis "Obitelj" i emotikon srca, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka objavio je obiteljsku fotografiju s mora. Uz Franku Batelić i njihovo dvoje djece fotografirao se dok su plovili morem te je objavio njihov idilični trenutak. Sin Viktor i kćerkica Greta okrenuti su prema moru dok ih pridržavaju Franka i Vedran.

Ćorluka inače rijetko dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, s vremena na vrijeme objavi one na kojima pozira sa suprugom Frankom. Tako je bilo i nedavno, kada se par sredio za vjenčanje Frankine vjenčane kume koje se održalo u Isti u Balama. Inače, par je prije nekoliko dana proslavio petu godišnjicu braka, a povodom toga Franka je na Instagramu objavila romantični prizor s njihovog vjenčanja, odnosno plesa. Nakon vjenčanja 2018. godine rodio im se sin Viktor, a Greta je rođenda u studenom prošle godine.

"Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali", ispričala nam je pjevačica krajem 2022. godine, te dodala kako je malena Greta nemirna, ali jako dobra beba.

Linker
29. travanj 2024 03:58