Joe Jonas i Sophie Turner se razvode

 PATRICK T. FALLON AFP
NEMA IM SPASA

Razvod najskladnijeg holivudskog para: On je prelomio, presudili su im njezini partyji

Američki pjevač Joe Jonas i engleska glumia Sophie Turner objavili su da se razvode, a u javnost su isplivali neobični detalji njihovog kraja.

Američki pjevač Joe Jonas i engleska glumia Sophie Turner objavili su da se razvode, a u javnost su isplivali neobični detalji njihovog kraja.

Sad je vjerojatno svima jasno zašto je sredinom kolovoza nakon sedam mjeseci neuspješnog čekanja kupca, američki pjevač Joe Jonas za čak dva milijuna dolara spustio cijenu vile u Miamiju, koju je preklani kupio sa svojom suprugom, britanskom glumicom Sophie Turner. Zahtjev za razvod braka, naime, pjevač nije želio podnijeti dok je luksuzna nekretnina još bila na bubnju, jer bi u tom slučaju i ona ušla u masu bračne stečevine koju bivši supružnici trebaju zajednički podijeliti, a u tom slučaju do prodaje možda ne bi tako skoro niti došlo, pa bi vila još dugo zjapila prazna.

Vijest o razvodu popularnog 34-godišnjeg pjevača i 27-godišnje glumice koja se proslavila jednom od glavnih ženskih uloga u megapopularnom televizijskom serijalu "Igra prijestolja" iznenadila je svijet, jer su supružnici, barem u javnosti, odavali dojam skladnog para. A lani su postali roditelji svoje druge kćeri, čije ime još nisu objavili, pa se u zahtjevu za razvod braka koji je Joe Jonas podnio u Miamiju spominju samo njezini inicijali D.J.

image

Joe Jonas i Sophie Turner vjenčali su se 2019.

VALERIE MACON AFP

Poznavatelji prilika unutar njihova četiri zida ipak nisu iznenađeni takvim razvojem situacije, jer su supružnici, tvrde, cijelo ljeto proveli razdvojeni. Doduše zbog posla, jer Sophie Turner od svibnja u Engleskoj snima novi serijal, a djevojčice su ostale kod kuće s tatom, koji ih vodi sa sobom i na nastupe na udaljenije destinacije, kad ne bi stigao u pristojno vrijeme vratiti se kući.

Njegovi prijatelji tvrde da je Joe Jonas "kućni mačak", koji više od svega želi da doma sve štima te da mu je obitelj glavni i neupitni prioritet. Zbog toga je supruzi zamjerio što nije svaki slobodni dan na snimanju iskoristila da dođe kući i provede vrijeme s kćerima i s njim, nego je često partijala po Londonu s ekipom sa seta.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

ANGELA WEISS AFP

"Nije to bila nagla i impulzivna odluka, nego je to u Jonasu dugo kuhalo i napokon se odlučio sve prelomiti", govore njegovi prijatelji koji su željeli ostati anonimni. Tvrde da će se bivši supružnici lako dogovoriti oko podjele imovine, jer imaju čvrst i jasan predbračni ugovor koji su dragovoljno potpisali, a Joe Jonas želi preuzeti skrbništvo nad djevojčicama, te od njihove majke neće tražiti novac za uzdržavanje, a Sophie Turner će ih moći viđati kad god to poželi.

image

Željeli su je ekspresno prodati, pa su spustili cijenu za dva milijuna

MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sophie Turner i Joe Jonas upoznali su se 2016. u društvu zajedničkih prijatelja, a ubrzo su se i zaručili. Imali su čak dva vjenčanja - brzo i impulzivno u Las Vegasu, te glamurozno i sa svim detaljima pripremljeno na jugu Francuske. Raskošna ceremonija je održana u dvorcu iz 18. stoljeća Château de Tourreau u Provansi, a medeni mjesec proveli su u resortu Sonevu Fushi na Maldivima. Trogodišnju kćerkicu Willu dobili su u srpnju 2020., a lani u srpnju i mlađu kćerkicu. Da im stiže prinova otkrili su tek u svibnju, kad su se pojavili na Met Gali.

image

Vila Joea Jonasa i Sophie Turner koja je prodana u kolovozu

MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 08:16