INSTAGRAM
Spremna riskirati

Rizičan look jedne od najljepših žena: Irina Shayk odlično nosi majicu i visoke čizme

Poznata manekenka trenutno je zaposlena i nosi revije, a kada nije u dizajnerskim kreacijama na pisti, Irina Shayk se ne boji odjenuti seksepilne modne kombinacije.

Poznata manekenka trenutno je zaposlena i nosi revije, a kada nije u dizajnerskim kreacijama na pisti, Irina Shayk se ne boji odjenuti seksepilne modne kombinacije.

Irina Shayk je poznata po riskiranju u odjevnim kombinacijama i često poseže za outfitom koji pomiče granice. Jučer je učinila isto kada se pojavila u predimenzioniranoj majici bez hlača i čizmama do koljena. Model je trenutno na milanskom Tjednu mode, a dok nije u modnim kreacijama na pisti, odlučila se za svoj osobni odabir. Sramežljivo je pozirala u crnoj majici kratkih rukava s crtežima repera Tupaca koja joj je u ovoj verziji poslužila kao mini haljina.

Uz crnu majicu odabrala je čizme leopard uzorka sa špicastim vrhovima, a s time je naglasila svoje duge noge. Od modnih dodataka odlučila se za crnu torbu sa srebrenim nitima obješenim oko ramena. Odabrala je i vrlo jednostavan beauty looka - skupila je kosu u razbarušeni konjski rep, a svoj blistavi ten je neprimjetno našminkala.

image

Irina Shayk

INSTAGRAM

Manekenka nastavlja svoj niz odjevnih kombinacija bez hlača. Na Instagramu je objavila kako je obukla sivi kutasti sako preko raspuštene crne košulje. Modnu kombinaciju uparila je s May Jane štiklama na platformu. U komentarima su joj pratitelji napisali da izgleda "prekrasno" i "zanosno". Ipak, Irina se odlučila i za kožnu jaknu koju je nosila s čizmama do bedara i laganom haljinicom. Sve u svemu, Irina izgleda odlično i obožavatelji joj to potvrđuju.

Linker
26. travanj 2024 07:34