VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
OBITELJSKA TRAGEDIJA

Robert De Niro oplakuje tragično stradalog 19-godišnjeg unuka Lea: ‘Srce mi je slomljeno‘

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro dirljivom objavom oprostio se od voljenog unuka Leandra koji je želio krenuti njegovim putem.

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro dirljivom objavom oprostio se od voljenog unuka Leandra koji je želio krenuti njegovim putem.

Vijest o tragičnoj smrti 19-godišnjeg Leandra De Nira Rodrigueza, unuka holivudske zvijezde Roberta De Nira šokirala je svijet, a povodom nenadoknadivog gubitka oglasio se i legendarni glumac koji je duboko potresen obiteljskom tragedijom. "Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Zahvaljujemo svima koji obitelji šalju izraze sućuti i utjehe, a medije molimo za privatnost kako bismo u tišini oplakali gubitak našeg Lea’, izjavio je Robert De Niro za američki Page Six.

image

Robert De Niro s unukom Leom

INSTAGRARM

Vijest o o smrti Leandra De Nira obznanila je njegova majka, 55-godišnja glumica Drena De Niro: "Moj prekrasni slatki anđele, neopisivo sam te voljela od trenutka kad sam osjetila tvoje prve pokrete u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je najčišće i najstvarnije u mom životu. Nitko ne bi bio sretniji od mene da smo i sada zajedno", napisala je i dodala: "Ne znam kako će biti moguće nastaviti živjeti bez tebe, ali pokušat ću ići dalje, nastaviti širiti ljubav i svjetlo kojim si me ispunio kad sam postala tvoja mama. Duboko i jako smo te voljeli i cijenili, ali te naša ljubav nažalost nije mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dječače, počivao u miru i vječnom raju, najdraži moj."

image

Leandro De Niro s majkom Drenom, najstarijom kćeri legendarnog holivudskog glumca Roberta De Nira

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Poput majke i slavnog djeda, Leandro je odlučio graditi glumačku karijeru, a u njegovoj filmografiji su tri naslova među kojima je najpoznatiji "Zvijezda je rođena" u kojem je odigrao epizodnu ulogu. Drena je najstarije od sedmero djece Roberta De Nira, a slavni glumac ju je posvojio kad se vjenčao s njezinom majkom Diahnne Abbott, svojom prvom suprugom.

image

Leonardo, Drena i Robert De Niro

INSTAGRAM

Ime je dobila prema rijeci Drini, jer je njezina majka obožavala roman Ive Andrića "Na Drini ćuprija", kojeg je čitala u engleskom prijevodu. Podsjetimo, slavni glumac Robert De Niro objavio je početkom svibnja mjeseca da je u 80. godini ponovno postao otac kćerkice Gije Virginije Chen-De Niro koja je rođena 6. travnja.

image

Robert De Niro s kćeri Drenom u New Yorku 2016.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"Nije došla slučajno, bila je planirana, a mi smo presretni što smo je dobili", izjavio je glumac. Iz prijašnjih veza glumac ima šestero djece. S prvom suprugom, glumicom i pjevačicom Diahnne Abbott ima kćer Drenu i sina Raphaela, s bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith dobio je blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a njegov sin Elliot i kći Helen Grace rođeni su u glumčevom drugom braku s bivšom suprugom Grace Hightower.

image

S partnericom Tiffany Chen na kanskoj premijeri filma ‘Killers of the Flower Moon‘ u svibnju

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 09:10