COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
IPAK NEMA 64 GODINE

Sedmo De Nirovo dijete u šetnji s mamom: Tko je Tiffany Chen, partnerica slavnog glumca?

De Nirova partnerica Tiffany Chen snimljena je na ulicama New Yorka dok je nosila bebu na prsima, a bila je u pratnji asistenta.

De Nirova partnerica Tiffany Chen snimljena je na ulicama New Yorka dok je nosila bebu na prsima, a bila je u pratnji asistenta.

Robert De Niro iznenadio je sve kad je prije nekoliko dana gotovo usputno, u razgovoru za ET Canada, otkrio kako je upravo postao otac sedmog djeteta. Znalo se da je slavni oskarovac, koji je u 80. godini života, već više godina u ljubavnoj vezi s instruktoricom borilačkih vještina Tiffany Chen, no mediji su tvrdili da ona ima 64 godine, pa se činilo nevjerojatnim da je ona majka djeteta. Nagađanja je zakuhao i glumac, budući da u razgovoru nije otkrio ništa više – ni tko je majka djeteta, ni kojeg je spola dijete, ni kako se zove.

Sada je, izgleda, sve razjašnjeno – Tiffany Chen snimljena je u šetnji sunčanim New Yorkom dok je nosila bebu na prsima, u pratnji asistenta koji je gurao dječja kolica, objavio je Daily Mail. U pokušaju da ostane nezapažena, Chen je stavila naočale za sunce i kiruršku masku na lice. Vjerojatno preplašena uličnom bukom, beba je u majčinom naručju zaplakala. U međuvremenu se doznalo i da je Chen znatno mlađa nego što se prije nagađalo, pa se sada vrti informacija da ima oko 45 godina, a slavni je glumac otkrio i da se djevojčica rodila 6. travnja te da su joj odabrali ime Gia Virginia Chen-De Niro.

image

Na ovoj su fotografiji iz ožujka novinari uočili da Tiffany Chen ima trudnički trbuh - snimljena je kako s De Nirom napušta restoran u kojem su večerali s glumcima Harveyem Keitelom i Billyjem Crystalom

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Trudnoću je par držao u tajnosti, iako je na nedavnim Tiffanynim fotografijama uočeno da ima trudnički trbuščić. Da se dijete nije „zalomilo” svjedoče De Nirove riječi prema kojima nije bio iznenađen dolaskom prinove. "Kako možete ne planirati takvo što?" odgovorio je protupitanjem na novinarsko pitanje na premijeri njegovog novog filma znakovitog naslova "O mom ocu" ("About My Father") održanoj u utorak. Nadamo se da su De Niro i Chen dobro računali kad su planirali, jer sedmerostruki će otac, kada dijete bude završavalo srednju školu, imati 99 godina.

Kako bilo, De Nirova najstarija kći Drena (51) dobila je, kako se čini, sestricu, baš kao i njezin brat Raphael (46) koje De Niro ima iz prvog braka s Diahnne Abbott. S bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith ima blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a sin Elliot (24) i kći Helen Grace (11) rođeni su u vezi s bivšom suprugom Grace Hightower.

Linker
27. travanj 2024 14:05