sasvim iskreno

Severina priznala: "Ja sam sretno rastavljena, brak je precijenjen"

Dok se pripremala za koncert u Osijeku, pjevačica se kratko osvrnula na svoj privatni život.

U kratkom videu "Pogled iza koncerta" u Osijeku na svom Instagram profilu pjevačica Severina dala je do znanja da joj nitko ne nedostaje za sreću. 51-godišnja pjevačica prošlog tjedna je održala rasprodani koncert u osječkoj dvorani Gradski vrt, a sada je na Instagramu podijelila kako se pripremala, a malo se dotakla svog privatnog života. "Ja ne bih da me ni‘ko prosi" izjavila je pa zapjevala "...da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena" te na kraju poručila "Precijenjen je brak". U videu je također otkrila da su tajna dobrog koncerta najbolji muzičari koji postoje, menadžer koji ti masira noge i prijatelji.

Podsjetimo, pjevačica se prije dvije godine razvela od 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića s kojim se vjenčala 2015 godine. Par je imao čak tri vjenčanja, prvo je bilo u rujnu u istarskim Balama, drugo u Beogradu gdje su imali 600 uzvanika, a treće godinu kasnije na Zanzibaru. Brak je trajao šest godina, a dok je ljubav trajala slovili su kao jedan od najskladnijih parova na estradnoj sceni.

Prije nego što je bila u braku s Kojićem, pjevačica je bila u vezi s "kraljem bakra", Milanom Popovićem, kojeg je upoznala dok je pjevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je Severinu zaručio, a ubrzo nakon toga pjevačica je rodila sina Aleksandra. Ipak, samo godinu dana nakon rođenja sina, par se razišao. Od samog razlaza, 51-godišnja Splićanka vodi tešku sudsku bitku za skrbništvo nad sinom.

Bila je zaručena pet puta, a samo je jednom stala pred oltar i to s Igorom Kojićem. Prvi zaručnik joj je bio frontmen grupe "Kojoti", Alen Marin, a razišli su se u miru bez velike medijske pompe i ostali su u prijateljskim odnosima. Godine 2005. Severina se upoznala s mladim ekonomistom Matom Čuljkom. U vezi su bili godinu i pol, a bili su zaručeni i razmišljali su o braku, no tjedan prije Severinog 35. rođendana par je prekinuo. Slavko Šainović, vlasnik sportskog centra u Rijeci bio je njezin treći zaručnik, a nakon dvije i pol godine veze ostavila ga je zbog "kralja bakra".

Na pitanje na koji način zacjeljuje bol, za Gloriju je pjevačica rekla da je mjesecima slušala i provodila razne meditacije kako bi prihvatila bol kao dio procesa odrastanja. "Boli kada osvijestite sve svoje strahove, svoje sumnje, međutim, lijepo je i lakše je jer se oni poslije nekako anuliraju. Sada sam "back to mono", nema više sterea. Vratila sam se u svoj film i u svoj svijet", istaknula je pjevačica.

Linker
05. ožujak 2024 17:16