Adan Banuelos i Bella Hadid

 CLICK THOMPSON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA CLICK THOMPSON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Niže uspjehe

Slavna ljepotica piste je zamijenila hipodromom, zaljubljenija je no ikad i ozbiljno se vraća sportu

U ožujku 2023. godine Bella Hadid uzela je pauzu od manekenstva, a velika motivacija za potpuni životni zaokret joj je i novi partner - profesionalni jahač Adan Banuelos.

Nakon što se oporavila od posljedica lajmske bolesti manekenka Bella Hadid okrenula se potpuno drugačijem stilu života. Pazi na prehranu, nastoji što više biti aktivna, a vratila se i svom hobiju - jahanju. Posljednjih mjeseci sve je češće umjesto na modnim pistama možemo vidjeti na hipodromu i to u društvu svog novog odabranika - 35-godišnjeg jahača Adana Banuelosa. Par uživa u zajedničkim sportskim aktivnostima, a 27-godišnja Bella, sudeći po komentarima članova obitelji, djeluje sretnije no ikad.

Adan se na svom Instagram profilu pohvalio uspjesima svoje djevojke koja je u posljednja tri natjecanja završila u finalu što je profesionalnog jahača učinilo iznimno ponosnim. Par je prvi puta službeno viđen zajedno u listopadu 2023., a od tada se ne razdvajaju. Hadid djeluje zaljubljeno i opušteno, a ono što dokazuje da se radi o zaista čvrstom odnosu je i činjenica da je prošli mjesec kupila kuću u Fort Worthu, kako bi bila što bliže svojoj ljubavi.

image

Par uživa u suživotu s prirodom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Adan je superzvijezda u svijetu jahanja i jedan je od najmlađih osoba koje su primljene u Kuću slavnih jahača (National Cutting Horse Association - Riders Hall of Fame) i to 2017. godine kad mu je bilo 28 godina. Sin je Ascensiona Banuelosa, prvog Amerikanca meksičkog podrijetla koji je imao čast postati dio kuće slavnih.

Iako javnost Bellu teško može spojiti sa životom u Teksasu, ljubav čini čuda, a par uživa u skladnoj vezi i zajedničkim interesima. Fanovi Hadid posebno su oduševljeni, što manekenka novim načinom života donosi i modno osvježenje. Izgledajući kao zvijezda filma "Coyote Ugly" iz 2000-tih savršeno prati i trenutno popularnu kaubojsku estetiku koju je svojim novim albumom vratila i Beyonce.

image

Bella Hadid velika je podrška Adanu na svakom natjecanju

ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Hadid vratila se treningu i natjecanjima

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Zdravstveni problemi, koji su joj godinama zadavali probleme, sada su iza nje. Dijagnozu lajmske bolesti prvi put je dobila 2012.godine kada je zbog posljedice bolesti hitno morala operirati čeljust i već tada je uzela prvu ozbiljnu pauzu u svojoj karijeri. Osim pauze od modelinga, bila je prisiljena odmaknuti se i od bilo kakve sportske aktivnosti, a jahanje je od malena bilo dio njezinog odrastanja.

Četiri godine kasnije ponovno su joj se vratili simptomi bolesti te još jednom sprječavaju Bellu da nastavi s jahanjem, iako je u tom periodu čak jedna od nacionalnih kandidatkinja za Olimpijske igre. Najveća podrška kroz godine oporavka bila joj je majka, Yolanda Hadid, koja se posebno razveselila njezinom povratku i novom početku. Yolanda je nedavno na svojim društvenim mrežama ponosno objavila fotografiju svoje kćeri koja već uspješno osvaja i natjecanja, te djeluje kao se ozbiljno vraća u formu.

Linker
18. travanj 2024 21:03