ljubav ne bira

Šuška se kako su Meryl Streep i Martin Short novi holivudski ljubavni par

Slavni komičar je udovac od 2010. godine, a oskarovka je lani sve iznenadila priznanjem da godinama ne živi sa suprugom. Zajedno glume u hvaljenoj seriji ‘‘Only Murders in the Building“, a mnogima se čini kako su više od prijatelja.

Posljednjih dana sve su glasnija šuškanja da između Meryl Streep i Martina Shorta postoji puno dublja emocija od prijateljstva. I nije to priča koja se počela širiti nakon dodjele Zlatnih globusa gdje su sjedili za istim stolom, već se o mogućoj ljubavi slavne Oskarovke i komičara govori već neko vrijeme, točnije od kraja ljeta.

image

Meryl Streep pridružila se Martinu Shortu i ostatku glumačke ekipe tek u trećoj sezoni uspješne serije ‘Only Murders in the Building‘ -

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Zajedno glume u hvaljenoj seriji ‘‘Only Murders in the Building“ zbog koje su oboje bili nominirani za Zlatni globus, a to što im je izmakla nagrada nije ih nimalo oneraspoložilo. Meryl ih već ima devet u svojoj kolekciji. Dodjelu su pratili s osmijesima na licu, a uskoro su vi prisutni počeli pričati kako im se čini da dvoje kolega izgledaju prisniji nego što bi trebali biti.

Kritičari su i ranije primijetili kako je nevjerojatan spoj ozbiljne glumice kao što je Meryl Streep i komičara Martina Shorta na ekrane donio nevjerojatnu međusobnu kemiju i tko bi rekao da nespojivo može tako dobro funkcionirati. Možda im se ta kemija nastavila i u privatnom životu jer za to nema nikakvih prepreka- oboje su slobodni, vršnjaci i profesionalno ostvareni.

image

Bili su bliski i prošle godine na dodjeli Actors Guild Awards u Santa Monici

CHRISTOPHER POLK FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Meryl Streep nedavno je iznenadila javnost objavom da od 2018. ne živi sa suprugom, američkim kiparom Donom Gummerom, a Martin Short je udovac od 2010. A njihova odrasla djeca. Meryl ih ima četvero, a Martin troje, vjerojatno ne bi imali ništa protiv da im roditelji u ‘zlatnoj dobi‘ pronađu ljubavnu sreću.

Linker
22. travanj 2024 19:11