Gisele Bündchen

 VIVARA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA VIVARA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
ŽIVOT IDE DALJE

Sve je odradila sama: Ovim je potezom Gisele Bündchen okrenula novu stranicu u životu

Brazilski supermodel Gisele Bündchen pokupila je posljednje sitnice iz kuće koju je dijelila s bivšim suprugom, legendarnim američkim nogometašem Tomom Bradyjem.

Brazilski supermodel Gisele Bündchen pokupila je posljednje sitnice iz kuće koju je dijelila s bivšim suprugom, legendarnim američkim nogometašem Tomom Bradyjem.

Ako postoji dobar primjer za civiliziran i ekspresan razvod, koji dakako uključuje i dogovor oko podjele bračne stečevine te zajedničkog skrbništva nad djecom, onda su to bivši supružnici 43-godišnja Gisele Bündchen i 46-godišnji Tom Brady. Brazilski supermodel i legendarni američki nogometaš, jedna od najvećih sportskih zvijezda svih vremena u Sjedinjenim Državama, uspjeli su pritom prevladati negativne osjećaje: povrijeđeni ponos, taštinu, ego i želju za osvetom, jer im je dobrobit njihovih adolescenata 14-godšnjeg sina Benjamina i 11-godišnje kćeri Vivian, a čest gost u njihovoj kući bio je i njegov 16- godišnjeg Jacka iz veze s glumicom Bridget Moynahan, kojeg su smatrali ravnopravnim, petim članom svoje obitelji.

image

Od razvoda Gisele Bündchen živi u unajmljenoj kući na Floridi

SBCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"To se tako radi. Gisele i Tom su sve detalje dogovorili sami iza zatvorenih vrata prije nego što je javnost išta doznala. To je u našem svijetu iznimka, ali i najbolji te najpametniji način da se ljudi razvedu. Jer tako nisu samo pokazali odgovornost prema svojoj djeci, nego su kao javne osobe zaštitili i svoj imidž. Oboje su usprkos razvodu prošli neokrznuti, dapače, čini se da im je ugled u javnosti i porastao”, prokomentirala je Jacqueline Newman, odvjetnica za razvode slavnih.

image
SBCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok njezin bivši suprug trenutačno uživa u vezi s Giselinom kolegicom Irinom Shayk, koja je pak sa svojim bivšim, proslavljenim holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom otputovala na filmski festival u Veneciji, brazilski supermodel sjetila se da je u njihovoj bivšoj kući ostavila još par sitnica.

Riječ je bila o stvarima koje nemaju veliku materijalnu vrijednost, ali zato njoj privatano mnogo znače, a pokupila ih je sama, spremila u kutiju i donijela u svoj novi dom, unajmljenu kuću u Indian Creeku na Floridi. Gisele Bündchen unajmila ju je nakon razvoda od Toma Bradyja, s kojim je dok je ljubav među njima još cvala, planirala sagraditi njihov novi dom u svom sadašnjem susjedstvu.

Ti planovi nikad se nisu ostvarili, ali život ide dalje i pred Gisele su novi izazovi. "U četrdesetima se osjećam bolje nego u svojim dvadesetima. Zvuči kao fraza, ali nije. Napokon sam sazrela, zadovoljna sam sobom, izgledom svoga tijela i ne zanosim se pretjeranim očekivanjima. Okružena sam ljubavlju svoje djece i pažnjom istinskih prijatelja i na neki način osjećam da pravi život za mene tek počinje", izjavila je.

Linker
27. travanj 2024 10:48