Druga prilika

Tjedan dana nakon službenog razvoda, Armie Hammer viđen u zagrljaju bivše djevojke

Armie Hammer daje staroj ljubavi drugu šansu nakon razvoda od bivše supruge Elizabeth Chambers. Strani mediji brzo su prepoznali o kojoj je djevojci riječ.

Armie Hammer je navodno ponovno u vezi s bivšom djevojkom, nakon što je finaliziran razvod od bivše supruge Elizabeth Chambers tri godine nakon što je ona prvi put podnijela zahtjev. Osramoćena zvijezda filma "Call Me By Your Name" fotografirana je na odmoru u Italiji ovog tjedna s tajanstvenom plavušom, koju su strani mediji ubrzo identificirali kao njegovu bivšu djevojku Lisu Perejma.

image
APAYDIN ALAIN/ABACA/SHUTTERSTOCK APAYDIN ALAIN/ABACA/SHUTTERSTOCK

Hammer je prvi put viđen u Portofinu u utorak, gdje su on i Perejma zajedno otišli u restoran. Fotografi su ih snimili kako se ljube preko stola i drže se za ruke dok šetaju popularnim turističkim mjestom na talijanskoj rivijeri, a fotografije možete pogledati ovdje. Hammer i Perejma bili su u vezi početkom 2021., ali su se razišli u veljači 2022. godine.

image
GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, glumac i njegova bivša supruga razišli su se u sprnju 2020. nakon 10 godina braka nakon optužbi da je Hammer zlostavljao više žena. Jedna ga je otpužila i za silovanje. Odlučno je negirao bilo kakvu kaznenu odgovornost, ali je priznao da je "emocionalno zlostavljan" i da se loše ponaša prema ljudima. Krajem svibnja objavljeno je da se neće suočiti s optužbama za seksualni napad nakon dugotrajne istrage o optužbama. Ured tužitelja okruga Los Angelesa priopćio je kako "nema dovoljno dokaza" da se glumca optuži za zločin.

Linker
22. travanj 2024 23:40