RANKO SUVAR/CROPIX/MAJA JUROVIć/HANZA MEDIA
BRAČNI PAR BIŠĆAN

Tko je samozatajna supruga novog trenera Dinama? Marija je Igoru najveća podrška već 16 godina

Lijepa ekonomistica rijetko se pojavljuje u javnosti, a njezina ljubav s proslavljenim nogometašem traje već gotovo dva desetljeća.

Lijepa ekonomistica rijetko se pojavljuje u javnosti, a njezina ljubav s proslavljenim nogometašem traje već gotovo dva desetljeća.

Nogometni uspjesi novog trenera Dinama Igora Bišćana naširoko su poznati, no o njegovom se privatnom životu vrlo malo zna. Bivši nogometaš vratio se u klub u kojemu je proveo značajni dio karijere i svojedobno nosio titulu kapetana, a u novom poslovnom izazovu najveća će mu podrška biti njegova supruga Marija.

image

Vjenčanje Igora i Marije Bišćan

BILJANA GAURINA/CROPIX

Lijepa ekonomistica rijetko se pojavljuje u javnosti, a njezina ljubav s proslavljenim nogometašem traje već gotovo dva desetljeća. Marija i Igor najprije su živjeli zajedno u Ateni, gdje je Bišćan igrao za Panathinaikos, a vjenčali su se 2007. u Zagrebu nakon tri godine veze.

image

Marija Bišćan

DAVOR MATOTA

Marija je na vjenčanju bila u trudna s njihovim prvim djetetom, a par je svoj veliki dan podijelio s uskim krugom od 40-ak najbližih prijatelja i obitelji. Slavili su u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a Igorov je kum na ceremoniji bio njegov bliski prijatelj i bivši suigrač iz Dinama Tomo Šokota.

image

Tarik Filipović i bračni par Bišćan

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Samozatajni supružnici roditelji su četiri kćeri - Nine Marije, Lene, Brune i Borne. Bišćan je svoju obitelj uvijek držao podalje od očiju javnosti, a skladni se par nikada nije povezivalo sa skandalima ni tračevima. U rijetkim prilikama može ih se susresti u šetnjama gradom, a Marija se na špici zna istaknuti svojim klasičnim i jednostavnim, ali vrlo profinjenim odjevnim kombinacijama.

Linker
26. travanj 2024 18:51