XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Sada je službeno

Tori Spelling predala papire za razvod nakon 18 godina braka, zatražila i skrbništvo nad petero djece

Glumica je podnijela zahtjev za okončanje braka od supruga Deana McDermotta s kojim ima 16-godišnjeg Liama, 15-godišnju Stellu, 11-godišnju Hattie, 10-godišnjeg Finna i 6-godišnjeg Beau, a s ocem svoje djece već 10 mjeseci ne živi na istoj adresi.

Glumica je podnijela zahtjev za okončanje braka od supruga Deana McDermotta s kojim ima 16-godišnjeg Liama, 15-godišnju Stellu, 11-godišnju Hattie, 10-godišnjeg Finna i 6-godišnjeg Beau, a s ocem svoje djece već 10 mjeseci ne živi na istoj adresi.

Glumica Tori Spelling, najpoznatija po ulozi Donne Martin u seriji "Beverly Hills, 90210", i službeno je podnijela zahtjev za razvod braka od supruga, također glumca Deana McDermotta, s kojim već 10 mjeseci ne živi na istoj adresi. Par je u braku proveo 18 godina, a prema pravnim dokumentima do kojih je došao DailyMail.com, zvijezda Beverly Hillsa zahtjev je podnijela u petak, samo tri dana nakon što je snimljena u suzama nakon ponovnog susreta s otuđenim suprugom u Los Angelesu. Glumica je kao datum rastave navela 17. lipnja 2023., a kao razlog nepomirljive razlike.

Par je u braku dobio i petero djece 16-godišnjeg Liama, godinu dana mlađu Stellu, 11-godišnju Hattie, 10-godišnjeg Finna i 6-godišnjeg Beau, a Spelling je od suda tražila potpuno fizičko skrbništvo nad djecom te zajedničko zakonsko skrbništvo prema kojem bi otac mogao posjećivati djecu prema dogovoru. Također, od suda je zatražila da joj McDermott isplaćuje alimentaciju, ali i da mu se oduzme mogućnost da od nje traži uzdržavanje.

image

Tori Spelling i Dean McDermott s djecom na premijeri filma 2019. godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Iako se činilo da su u posljednje vrijeme u dobrim odnosima, što potvrđuje i činjenica da su se početkom mjeseca okupili kako bi proslavili rođendan sina zajedno s Deanovom sadašnjom djevojkom, Lily Calo, napetosti su se ipak rasplamsale u utorak dok su, uskoro bivši supružnici, pregledavali stvari u skladištu kuće u kojoj su nekad zajedno živjeli. Tori je briznula u plač, a u jednom trenutku u zrak bacila veliku plastičnu vrećicu s osobnim stvarima. Iako je Dean pokušao izgladiti situaciju te je s majkom svoje djece započeo civiliziraniji razgovor sjedeći u stražnjem dijelu otvorenog terenca, nakon što je Tori ostala sama preplavile su je emocije i počela je jecati za volanom svog automobila.

image

Glumica nije mogla obuzdati emocije nakon nedavnog ponovnog susreta s uskoro bivšim suprugom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Da je njihov brak krenuo u lošem smjeru dalo se naslutiti još u lipnju 2023. nakon što je Dean na svom Instagram profilu objavio da se nakon 17 godina braka i petero djece razvodi od supruge Tori Spelling. "S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas nastavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je tada 57-godišnji glumac, a ubrzo je glasnogovornica 51-godišnje glumice demantirala razvod.

Kći pokojnog Aarona Spellinga ubrzo su zadesili i egzistencijalni problemi. Tori je u više navrata fotografirana s djecom u motelu, a jedno su vrijeme živjeli i u kamp kućici što je mnoge šokiralo, ali i zabrinulo.

Linker
27. travanj 2024 10:54