Lana Jurčević Instagram

 IG LALANA
Krunica na trbuhu

Trudna Lana Jurčević fotografijom iz bolnice obilježila 6 godina ljubavi, a i zabrinula fanove

Uz pjevačicu se nalazi partner Filip, a u opisu fotografije je napisala "U dobru i zlu. Punih 6 godina iza nas..."

Uz pjevačicu se nalazi partner Filip, a u opisu fotografije je napisala "U dobru i zlu. Punih 6 godina iza nas..."

Emotivnom objavom koja je zabrinula obožavatelje Lana Jurčević obilježila je šestu godišnjicu s partnerom Filipom Kartofilom. Na fotografiji snimljenoj u bolničkom krevetu vidi se njezin trudnički trbuščić na kojem se nalazi krunica, a uz pjevačicu je i Filip koji ju grli. U galeriji nakon fotografije pjevačica je objavila i niz ljubavnih citata i izreka, a pratitelji su joj u komentarima izrazili lijepe želje i nadu da će sve s njom i bebom biti u redu.

Podsjetimo, pjevačica je krajem srpnja videom objavila da iščekuje prvo dijete, a nedugo nakon toga objavljeno je da je otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga. "Zbog zdravstvenih razloga, nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet!", napisali su tada iz njezina tima. Sama pjevačica uz novu fotografiju nije napisala kad je ona nastala i koji je razlog zbog kojeg je hospitalizirana.

Osim što su već šest godina u vezi, Lana i Filip dijele i poslovni dio života. Tako joj on pomaže u financijskom poslovanju kozmetičkog brenda La Piel, a sad će se zajedno upustiti i u jednu od najvažnijih uloga u životu - onu roditeljsku.

Linker
26. travanj 2024 12:32