Mandatory Credit: Photo by Bei/Shutterstock (4374222y)
Justin Timberlake and Britney Spears
‘Crossroads‘ film Premiere, Los Angeles, America - 11 Feb 2002
02/11/02 Hollywood, CA
Justin Timberlake and Britney Spears at the premiere of Paramount Pictures‘ ”Crossroads”. The premiere was held at the Grauman‘s Chinese Theatre in Hollywood.
Photo?Eric Charbonneau/BEI

 BEI/SHUTTERSTOCK
javna svađa

U ljubavi i ratu sve je dopušteno barem ako se pita Britney Spears i Justina Timberlakea

Bivša pop zvijezda još je lani svojim memoarima "razbjesnila" nekadašnjeg dečka. Iako se pokušala ispričati, čini se kako joj to nije uspjelo jer su nastavili s međusobnim podbadanjem.

Bivša pop zvijezda još je lani svojim memoarima "razbjesnila" nekadašnjeg dečka. Iako se pokušala ispričati, čini se kako joj to nije uspjelo jer su nastavili s međusobnim podbadanjem.

Iako su Britney Spears i Justin Timberlake odavno prekinuli, čini se da nikada do kraja nisu izgladili svoj odnos. Očito se između dvoje bivših ljubavnika odvija rat, a početak sukoba najvjerojatnije je vezan za njezinu autobiografiju ‘‘The Woman in Me‘‘ izdanu krajem prošle godine. U njoj između ostalog, pjevačica iznosi ‘prljavi veš‘ o njihovoj vezi koja je trajala od 1999. do 2002. Tako je otkrila da je s njim ostala trudna, ali ju je on prisilio na pobačaj jer ‘‘nije želio postati otac‘‘. U knjizi piše kako ga je jako voljela i željela s njim zasnovati obitelj, a on se odupirao tvrdeći da su za taj korak premladi. Ustvrdila je i kako ju ju tijekom njihove veze varao i to s jednom poznatom osobom. Ipak, prije nekoliko dana je na Instagramu objavila Justinovu snimku i napisala: ‘‘Želim se ispričati za neke stvari o kojima sam pisala u svojoj knjizi", ali je objavu vrlo brzo izbrisala. Sve je to napravila samo nekoliko dana nakon što je Justin nakon 6 godina pauze objavio novu pjesmu.

Iako nije javno komentirao ništa Justin Timberlake je dan kasnije usred koncerta u New Yorku na kojem i proslavio 43. rođendan uzviknuo: "Želio bih iskoristiti ovu priliku da se ispričam apsolutno je**no – nikome", viknuo je Timberlake dok je bend iza njega svirao pjesmu "Holy Grail". Nije se se dugo moralo čekati na njezinu reakciju. Britney Spears je objavila zagonetnu fotografiju uz tekst " “Netko mi je rekao da netko priča sr*nja o meni. Želiš li to iznijeti na sud ili ćeš otići kući plačući mami kao prošli put??? Nije mi žao!!!" napisala je Britney. Iako nije decidirano napisala da se objava odnosi na Justina, gotovo svi su pročitali između redaka.

image

Knjiga koja joj je donijela milijune eura

Mnogi sada čekaju hoće li Justin uzvratiti ili će se poput pravog kavalira povući. No, kako stvari stoje nitko se nikome neće ispričati, a možda i cijela stvar doista svoj epilog dobije na sudu s kojim se sada Britney zaprijetila.

Linker
27. travanj 2024 10:46