Zaštitni znak Catherine Zeta Jonesna terenu bio je ‘coflek‘

 STEVE WELSH/PA IMAGES/PROFIMEDIA
GOLFERSKA POSLA

Ubojit zamah: Velška glumica nadjačala Billa Murraya i Ronana Keatinga

Glumac i glazbenik nisu imali šanse protiv Catherine Zete Jones koja je dominirala na turniru slavnih u St. Andrewsu na kojem nastupaju zvijezde zabavljačke industrije, a novac od ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe.

Glumac i glazbenik nisu imali šanse protiv Catherine Zete Jones koja je dominirala na turniru slavnih u St. Andrewsu na kojem nastupaju zvijezde zabavljačke industrije, a novac od ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe.

Premda je zaigrala na dobrotvornom turniru prije velikog golf turnira u Škotskoj, prvenstva Alfreda Dunhilla, holivudska glumica Catherine Zeta Jones nije popuštala protivnicima, komičaru Billu Murrayu i irskom kantautoru Ronanu Keatingu. Njen ubojit zamah naveo je Murraya da se nekoliko puta uhvati za glavu. Naime, kultni glumac strastven je golfer: prošle godine utjerao je lopticu u rupu, a 2016. sa svojim bratom Joelom pokrenuo je i popularni brend odjeće pod nazivom William Murray Golf. Ukratko, američki glumac na škotskom turniru nije bio "padobranac". Nije to bio ni Ronan Keating: golf igra oko trideset godina. Pa ipak, nisu imali šanse protiv raspoložene Velšanke: jednostavno je dominirala na turniru slavnih u St. Andrewsu na kojem nastupaju zvijezde zabavljačke industrije, a novac od ulaznica namijenjen je za humanitarnu svrhu, piše Daily Mail.

image

Na golf okršaju slavnih u Škotskoj, dominirala je na terenu

GREIG COWIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Umjesto uobičajene šilterice, zvijezda serije "Wednesday" izabrala je toplu, pletenu kapu jer zna kakve su jeseni u Škotskoj kad zapuše. Uz veliki "coflek" na vrhu glave, nosila je topli, rastezljivi flis dugih rukava, prsluk koji joj je stajao kao saliven, pripadajuće hlače i bijele golferske cipele.

Uporan Ronan Keating pratio ju je koliko je mogao, ali se i on na kraju predao šarmantnoj protivnici čiji je "coflek" na kapi „poskakivao” pri svakom udarcu. Njezinog supruga, Michaela Douglasa nije bilo među gledateljima, no bodrili su je kolege Andy Garcia i Matthew Goode te mlada američka glumica Kathryn Newton. Kad je pospremila lopticu u posljednju "rupu", glumicu su okružili fanovi koji su je pratili po hladnom danu tijekom cijelog meča.

"Stvarno sam uživala. Atmosfera je bila fantastična, navijači su me cijelo vrijeme ohrabrivali. Igrati na ovom prvenstvu pravo je ostvarenje sna", zaključila je. Tko zna, možda će jednom odmjeriti snage na terenu s najvećim golferom među holivudskim zvijezdama, Samuelom L. Jacksonom u čijim ugovorima stoji stavka da na svakom setu mora imati dovoljno slobodnog vremena igrati ili vježbati udarce za golf. Kome se to ne sviđa, mora tražiti drugog glumca.

Linker
27. travanj 2024 15:26