Malcolm McRae i Anya Taylor-Joy

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Nakon 2 godine veze

Udala se zvijezda serije "Damin gambit": Odabrala je nimalo tipičnu vjenčanicu

Glumica Anya Taylor-Joy i glazbenik Malcolm McRae tijekom vikenda su razmijenili zavjete pred zvjezdanim uzvanicima, a mlada je blistala u jedinstvenoj vjenčanici.

Glumica Anya Taylor-Joy i glazbenik Malcolm McRae tijekom vikenda su razmijenili zavjete pred zvjezdanim uzvanicima, a mlada je blistala u jedinstvenoj vjenčanici.

27-godišnja glumica Anya Taylor-Joy najpoznatija po ulozi Beth Harmon u popularnoj seriji "Damin gambit" proteklog se vikenda udala za 28-godišnjeg glazbenika Malcolma McRaea. Prema navodima Daily Maila, par je još ovog ljeta viđen u obilasku potencijalnih lokacija, a na kraju su se odlučili za palaču Palazzo Pisani-Moretta u Veneciji.

Glumica je za ovaj poseban dan odabrala bež haljinu čiji dizajn potpisuje modna kuća Dior i koja je posebno kreirana za nju. Na fotografiji nastaloj na balkonu palače prije samog vjenčanja vidi se glumica u vjenčanici tankih naramenica te uskog korzeta koji se, od struka, širi u dugačku suknju. Sama haljina nalikuje onima u kojima smo naviknuti viđati Disneyjeve princeze, s ušivenim cvijećem i pticom na prsima. Ovaj jedinstveni dizajn, glumica je upotpunila opuštenom frizurom kojoj je dodala dugački bijeli veo. Fotografi su par uhvatili i prije vjenčanja, glumicu dok je u bijelom ogrtaču stajala na balkonu tijekom priprema, a glazbenika dok je u opuštenom izdanju tamne dolčevite i traperica iz broda iznosio veliku Diorovu vrećicu u kojoj se vjerojatno nalazila Anyina haljina.

Kako navodi Daily Mail, vjenčanju je prisustvovalo 150 uzvanika među kojima su se našla i brojna slavna imena poput manekenke i glumice Care Delevigne i Julije Garner. Osim njih u Veneciju je stigao i glumac Nicholas Hoult koji je slavu stekao još kao dječak u filmu "Sve zbog jednog dječaka" gdje je glumio uz Hugha Granta. S njim je stigla i njegova djevojka, manekenka, Bryana Holly. Cara se pojavila u potpuno crnom izdanju koje je uključivalo odijelo s uzorkom tankih crta te prsluk ispod kojeg nije nosila ništa, dok je glumica Julia Garner oduševila u crnoj haljini čija je suknja ukrašena mnoštvom presijavajućih resa.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Taylor-Joy i McRea upoznali su se na premijeri serije "Damin gambit" u ožujku 2021., a dva dana kasnije glazbenik je za nju napisao pjesmu te klipove objavio na Instagramu. "Napisao sam ovu pjesmu za Anyu dva dana nakon što smo se upoznali. Zove se ‘Really Want to See You Again‘" objasnio je u postu objavljenom u ožujku prošle godine. Ubrzo nakon toga i Anya je potvrdila njihovu vezu, a prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su u Hollywoodu na CAA Pre-Oscar Partyju. Za vjenčanje su se odlučili nakon dvije godine veze iako žive na suprotnim stranama Atlantika, ona je u Londonu dok je McRea uglavnom u Americi. Međutim ta udaljenost nije utjecala na njihovu povezanost tako je Taylor-Joy za Britanski Vogue izjavila da je napokon pronašla nekoga tko je sretan dok s njom sjedi u tišini. U istom je razgovoru istaknula koliko je sretna što je u vezi, ali i da im razdvojenost ne stvara velike probleme u odnosu: "Da, teško je, ali je u isto vrijeme sjajno kad niste stalno zajedno jer zbilja cijenite trenutke kad jeste", kazala je i nadodala: "Svakodnevne obične stvari su onda prepune radosti."

image
MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Anya Taylor-Joy rođena je u Miamiju, no još kao mala se preselila u Buenos Aires, a nedugo nakon toga u London. Kao razlog preseljenja navode se politički razlozi njezina oca Dennisa, Škota rođenog u Južnoj Americi, te majke Jennifer koja potječe iz Zambije. Slavu je stekla ulogom u Netflixovoj seriji "Damin gambit" u kojoj je utjelovila Beth Harmon, siroče s iznimnim talentom za šah i za koju je dobila nagradu Zlatni globus u kategoriji Najbolje glumice 2021. godine. McRea je pak svoju karijeru započeo nakon što je još kao dijete prepoznat između 1100 potencijalnih dječjih glumaca u natjecanju 2006. Dvije godine kasnije snimio je svoj prvi film, no njegov je fokus primarno na glazbi. Kako navodi njegov IMDB profil svira gitaru i klavir, a trenutno je član rock benda More u kojem svira s Kaneom Ritchotteom pod Warner Recordsom.

Linker
26. travanj 2024 06:13