ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
OMILJENI PAR

Vjenčali su se nakon manje od godine dana veze, a sada se - nakon 27 godina braka - razvode

Mnogi su iznenađeni vijestima o kraju braka omiljenog glumca Hugha Jackmana i njegove supruge.

Mnogi su iznenađeni vijestima o kraju braka omiljenog glumca Hugha Jackmana i njegove supruge.

Australski glumac Hugh Jackman i njegov supruga Deborra-lee ekskluzivno za People otkrili su da se razvode. "Proveli smo više od tri desetljeća kao suprug i supruga i divnom braku punom ljubavi. Naše putovanje se sada mijenja i odlučili smo se razići kako bismo mogli rasti kao pojedinci", stoji u izjavi. "Naša obitelj je bila i uvijek će biti naš prioritet. U novo poglavlje ulazimo sa zahvalnošću i ljubavlju. Cijenimo što ćete poštovati našu privatnost dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu."

image

U šetnji su se uvijek držali za ruke

WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Izjava je potpisana s Deb i Hugh Jackman uz napomenu da je to sve što imaju za reći. Australski par je u braku bio 27 godina, a roditelji su 23-godišnjeg Oscara i 18-godišnje Ave.

image

S Avom i Oscarom 2009. godine

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Upoznali su se 1995. godine na setu australske televizijske serije "Corelli" i odmah se zaljubili. Deb je tada već bila poznata glumica, dok je Hugh bio na početku svoje glumačke karijere, a vjenčali su se za manje od godinu dana.

image

Hugh i Deb 2000. godine

PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK
image

Na dodjeli Zlatnih globusa 2013. godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Deb je bila velika zvijezda. Nikada neću zaboraviti kada su me pokupili, a Deb je sjedila na suvozačkom sjedalu. Skinula je pojas, okrenula se, skinula sunčane naočale, ispružila ruku i rekla ‘Hej, ja sam Deborra-lee Furness, drago mi je‘", prisjetio se Hugh trenutka u kojem su se upoznali.

image

Na dodjeli Emmyja 2005.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Vanity Fair Oscar Party 2007.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Hugh i Deb vjenčali su se 11. travnja 1996. godine i postali jedan od omiljenih holivudskih parova. Na godišnjicu braka ove godine, slavni je glumac svojoj supruzi poručio: "Neizmjerno te volim. Stvorili smo prekrasnu obitelj i život. Tvoj smijeh, tvoj duh, darežljivost, humor, hrabrost i odanost su veliki dar za mene". Posljednji put su se na crvenom tepihu pojavili na Met Gali u svibnju ove godine, a u srpnju su viđeni i kako uživaju na Wimbledona gdje su pratili muško finale.

image

Posljednji crveni tepih bila im je ovogodišnja Met Gala

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 21:05