DAMJAN TADIC/CROPIX
ISKRENO O LJUBAVI

Vlatka otvorila dušu: ‘Ludo sam se zaljubila u krivog, veze su mi donijele neuspjeh u karijeri‘

U iskrenoj objavi Pokos se osvrnula na svoje bivše ljubavi te istaknula kako joj je žao što u dvadesetima nije prepoznala prednosti samačkog života.

U iskrenoj objavi Pokos se osvrnula na svoje bivše ljubavi te istaknula kako joj je žao što u dvadesetima nije prepoznala prednosti samačkog života.

Glazbenica i voditeljica Vlatka Pokos poznata je po svom turbulentnom ljubavnom životu, posebice po dvogodišnjem braku s umirovljenim poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom. Nekadašnja pjevačica Srebrnih krila ovog se tjedna na društvenim mrežama prisjetila svog hita "Ne tražim ništa", a u podužem statusu osvrnula se na propast svoje glazbene karijere, ali i na bivše ljubavi.

"Ovu pjesmu snimila sam 1995. godine na pragu moje vrlo uspješne karijere. Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu - točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne ‘kompromise‘ koji su, malo po malo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu. Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu", započela je Pokos, dodavši kako već dugo živi sama i žali što takav život nije odabrala još u dvadesetima.

"Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predajem. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče. Moj karijerni neuspjeh, dakako, ima veze s primitivizmom hrvatskog društva i iracionalnom mržnjom koju ispoljava prema meni već dugi niz godina. Zato ja svoju sreću tražim pod nekim drugim suncem. Nikada se neću odreći moje glazbe i mog talenta, i zahvaljujem svim onim ljudima koji me sve ove godine vole i podržavaju", poručila je za kraj.

image

Vlatka Pokos

JOSIP MOLER/CROPIX

Podsjećamo, Vlatka je 1994. započela samostalnu glazbenu karijeru, a istovremeno je započela i s voditeljskim angažmanima. Njezin posljednji voditeljski angažman na HRT-u bio je 2016. u emisiji "Škola kuhanja", a godinu dana kasnije preselila se u Kanadu. U Torontu je stekla diplomu uglednog kanadskog sveučilišta za oglašavanje i marketinške komunikacije te je tri godine radila kao ‘style advisor‘ u trgovini modne kuće Dior, a prošle se godine vratila u Hrvatsku zbog sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama". Iako je isprva u domovini ostati svega par mjeseci, naposljetku je odlučila da se u Kanadu ne vraća.

Linker
26. travanj 2024 19:46