PROFIMEDIA
IGRE TOPLO-HLADNO

Za njim su patile žene diljem svijeta, a ona bi ga pustila: ‘Dugo mi je bila nedostižna‘

Usprkos strogom čuvanju privatnosti braka, nije se ustručavao iskazati zadivljenost suprugom.

Usprkos strogom čuvanju privatnosti braka, nije se ustručavao iskazati zadivljenost suprugom.

Adam Brody, američki glumac kojeg svi pamte po ulozi u tinejdžerskoj dramskoj seriji “The O.C.”, u gostovanju u podcastu “Podcrushed” otkrio je kada je prvi put ugledao i upoznao sadašnju suprugu glumicu Leighton Meester, široj publici najpoznatijoj po ulozi Blair Waldorf u hit seriji "Gossip Girl".

"Mislim da sam je prvi put vidio kada sam je sreo u Cantersu u Los Angelesu," prisjetio se u razgovoru s voditeljem Pennom Badgleyjem, inače Meesterinim bivšim glumačkim kolegom iz serije “Gossip Girl”. “Tada sam je ugledao i odmah sam bio očaran, i bio sam očaran dugo vremena. Tako je ljupka i tako je slatka,” nastavio je.

Broody se u podcastu dotaknuo početaka veze koja se umalo nije dogodila jer je Meester bila predana ulozi neodstižne. "Nisam je mogao u potpunosti pročitati jer, iako je tvrdila da je bila zainteresirana za mene, ne samo da se nije time bavila, već je bila voljna dopustiti da se ništa nikada ne dogodi," objasnio je glumac.

image
MANOLI FIGETAKIS/EVERETT/PROFIMEDIA MANOLI FIGETAKIS/EVERETT/PROFIMEDIA

Par je prvi put surađivao 2011. na romantičnoj komediji "The Oranges", a dvije godine kasnije, nakon nekoliko mjeseci šuškanja o vezi, glumci su prvi put viđeni zajedno u javnosti na premijeri Brodyjevog filma "Some Girls". Iste godine par je objavio svoje zaruke. Vjenčali su se 2014., a zajedno imaju sedmogodišnju kćer i dvogodišnjeg sina.

Za "The Jess Cagle Show" glumac je izjavio kako su se on i supruga brzo vjenčali ali da je za njega to bila jednostavna odluka: "Bio sam uzbuđen jer sam upoznao pravu osobu za sebe."

Linker
29. travanj 2024 05:03