VALERY HACHE/AFP
Skladni supružnici

Zaljubljena kao prvog dana: Julia Roberts emotivnom objavom čestitala suprugu 55. rođendan

Glumica za koju mnogi kažu da ima najljepši osmijeh na svijetu, svome suprugu Dannyju Moderu s kojim je u braku 22 godine, emotivnom objavom čestitala je rođendan.

Glumica za koju mnogi kažu da ima najljepši osmijeh na svijetu, svome suprugu Dannyju Moderu s kojim je u braku 22 godine, emotivnom objavom čestitala je rođendan.

Julia Roberts jedna je od onih koja rijetko s javnosti dijeli intimne trenutke. Ipak, 55. rođendan njezina supruga, filmskog snimatelja Dannyja Modera, ipak je iznimka. Tako je Julia na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju gdje je posve opuštena, bez trunkice šminke, naslonjena na svog supruga. Par koji se vjenčao još na ljeto 2002., ostavlja dojam zaljubljenih tinejdžera.

"Sretan rođendan ovom nevjerojatnom muškarcu, koji osvjetljava naš svijet", napisala je Julia uz fotografiju. A slavna glumica ne krije koliko joj je suprug važan u životu. Tako je u prosincu lani gostujući u showu "Today show" s voditeljicom Hodom Kotb, razgovarala o svom braku. "Pa, sve počinje s Dannyjem Moderom, zar ne?" upitala ju je Hoda Kotb.

Zvijezda filmova "Live the World Behind" i "Erin Brockovich" rekla je da je Danny "njezino sidro i njezina osoba". Dodala je kako je on "na najljepši način, kapetan njihovog broda".

image

Julia Roberts i Danny Moder 2001., godinu dana prije vjenčanja

ALEX BERLINER/SHUTTERSTOCK

Danas imaju troje velike djece, devetnaestogodišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te šesnaestogodišnjeg sina Henryja. Blizanci su, zbog odlaska na studij, napustili obiteljski dom, a Julia Roberts priprema se za dan kad će to učiniti i mlađi sin.

"Roditelj sam im na isti način kao što sam bila kada su bili s nama, u kući u kojoj sam ih odgajala", rekla je i dodala kako se često čuje s njima. "Svi smo nedavno bili na FaceTimeu, cijela obitelj. Bio je to poseban dar te četiri zajedničke minute kad smo se svi okupili. Svi smo bili presretni što smo zajedno makar tako", rekla je.

Prekrasna glumica rekla je i to da "ponešto zasluga" za obiteljski život kakav imaju pripada i njoj, a ne samo Dannyju, kojeg je upoznala 2000. godine, na snimanju filma "The Mexican", gdje je glumila s Bradom Pittom. Bio je snimatelj, a kako je tada bio oženjen vizažisticom Verom Steimberg, dok je Julia u to je vrijeme bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, u početku su bili prijatelji.

image

Holivudska glumica 2016. s djecom kad su bili mali: blizancima Hazel i Phinnaeusom te Henryjem

MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK

"Mogla sam vidjeti koliko je divan, ali oboje smo u to vrijeme bili u vezama, pa smo bili samo prijatelji", ispričala je 2003. godine u razgovoru s Oprah Winfrey. Holivudska glumica i danas tvrdi kako su vezu započeli tek kasnije.

"Riješio je svoju situaciju, a i ja sam sredila svoj život. Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg smo se na kraju uspjeli zaljubiti jedno u drugo i biti zajedno", rekla je Julia u showu kod Oprah Winfrey.

Linker
30. travanj 2024 17:31