WWW.LUCASGRO.EU/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
Večer u Italiji

Zanosna Lilian u narančastoj haljini zasjenila Borisa Beckera: Navodno su se ljetos i zaručili

Sve su oči bile uprte u Lilian de Carvalho Monteiro i njezinu zavidnu figuru koju je pokazala u pripijenoj haljini.

Sve su oči bile uprte u Lilian de Carvalho Monteiro i njezinu zavidnu figuru koju je pokazala u pripijenoj haljini.

Bivši tenisač Boris Becker početkom je tjedna s partnericom Lilian de Carvalho Monteiro uslikan je dok su s rukom u ruci išli na večeru koju je u klubu na plaži organizirao njegov prijatelj Flavio Briatore. Klasično odjeven u crno odijelo i prugastu košulju, 55-godišnji tenisač bio je u drugom planu jer ga je partnerica potpuno zasjenila.

image
LUCA SGRò/IPA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

U pripijenoj narančastoj haljini zmijskoga uzorka Lilian je istaknula obline i privukla sve poglede na vitku figuru. Upečatljivoj haljini asimetrična kroja dodala je zlatne naušnice i elegantne sandale koje su pojačale glamurozan dojam. Par je zajedno već tri godine, a navodno su se ljetos u Milanu i zaručili. Kako piše Daily Mail, Becker je navodno ljetos u milanskoj katedrali zaprosio deset godina mlađu političku analitičarku koja je uz njega prošla čitav sudski proces i osam mjeseci izdržavanja kazne zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku proglašenja osobnog bankrota.

image
WWW.LUCASGRO.EU/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Bivši je tenisač bio osuđen na dvije i pol godine, a trebao je odslužiti barem polovicu kazne međutim iz britanskog je zatvora izašao u prosincu prošle godine nakon svega osam odsluženih mjeseci. Nakon izlaska deportiran je u rodnu Njemačku te se skrasio u gradu Leimenu gdje živi i njegova majka. Prije Lilian, Becker je bio u braku s Lilly Kerssenberg od koje se razveo 2018. godine. Kerssenberg nakon njegovog otpuštanja iz zatvora nije imala ništa lijepo za reći o njegovu karakteru.

"Ne vjerujem da ga je zatvor promijenio, jer on ima osobnost vraga: Borisa Beckera jedino zanima Boris Becker i apsolutno nitko i ništa drugo na ovom svijetu. On može biti šarmantan, duhovit i fin, ali u njegovom svijetu sve se vrti samo i jedino oko njega, to se nikada neće promijeniti" izjavila je tada za njemački tabloid Bild. Istovremeno, Becker je ispričao da je njegova sadašnja djevojka bila jedina koja ga je posjećivala tijekom izdržavanja kazne te da ga je to iskustvo u potpunosti promijenilo.

Linker
26. travanj 2024 18:59