Seann William Scott

 MARK DAVIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
ipak nije išlo

Zvijezda "Američke pite" razvodi se od supruge poslije četiri godine braka

U dokumentima koje je glumac podnio u losangeleškom Okružnom sudu, navodi se da će imovinu podijeliti prema predbračnom ugovoru i dijeliti skrbništvo nad trogodišnjom kćeri.

U dokumentima koje je glumac podnio u losangeleškom Okružnom sudu, navodi se da će imovinu podijeliti prema predbračnom ugovoru i dijeliti skrbništvo nad trogodišnjom kćeri.

Američki glumac Seann William Scott, poznat po ulozi Stevea Stiflera u sada već kultnoj komediji "Američka pita", podnio je zahtjev za razvod od dizajnerice interijera, Olivie Korenberg, poslije četiri godine braka. U svom zahtjevu podnesenom na Okružnom sudu u Los Angelesu, naveo je nepomirljive razlike. Zatražio je zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri, Frankie Rose Scott. Također tražio je da na snagu stupi i predbračni ugovor prema kojem će plaćati alimentaciju, odnosno otprije dogovoren iznos, prenosi Daily Mail. U podnesku poznatog glumca, specijaliziranog za komedije, stoji kako će sa suprugom podijeliti imovinu također prema tom uzgovoru.

Riječ je o "raznom nakitu i drugim osobnim stvarima". Na isti način podijelit će novac koji je 47-godišnji Scott zaradio i uštedio prije, tijekom i nakon braka, a u dokumentima stoji da će se imovina i dugovi koji se smatraju zajedničkim, stečenim odnosno nastalim tijekom braka, podijeliti u skladu s predbračnim ugovorom, otkriva portal The Blast.

image
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Samozatajni Seann prije vjenčanja s Olivijom bio je u trogodišnjoj vezi s s Victorijinom anđelicom Deannom Miller, a potom je bio zaručen s manekenkom Lindsay Frimodt, što je potvrdio 2012. godine. Međutim, raskinuli su godinu dana poslije zaruka.

O njegovoj vezi s Olivijom se također nije znalo puno, a u rujnu 2019. potvrdio je da se u tajnosti oženio samozatajnom dizajnericom interijera. Budući da je uglavnom krio detalje iz osobnog života, tek je jednom prilikom američkim medijima rekao kako izlazi s "tajnom ljubavi i sjajnom djevojkom" i da je "doista sretan" u vezi. Njihove zajedničke fotografije nije ni objavljivao na društvenim mrežama, a nisu se baš ni često zajedno pojavljivali u javnosti. No, čini se sreća i nije predugo trajala.

image
MARK DAVIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA MARK DAVIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Linker
27. travanj 2024 08:33