Lucy Hale želi ostati trijezna

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Lucy Hale

Zvijezda serije "Pretty Little Liars" otkrila da se u 20-ima borila s alkoholizmom

U podcastu "Call Her Daddy" na Spotifyju otkrila je da je pila od mladosti, ali i da je već dvije godine trijezna - no to je bolan proces na kojem radi svaki dan.

U podcastu "Call Her Daddy" na Spotifyju otkrila je da je pila od mladosti, ali i da je već dvije godine trijezna - no to je bolan proces na kojem radi svaki dan.

Premda se zarana proslavila zahvaljujući seriji "Pretty Little Liars", američka glumica Lucy Hale nedavno je otkrila drugu, tamnu stranu zavidnog uspjeha. Danas 34-godišnja glumica osvrnula se na svoje burne dvadesete i rekla da je već tada postala ovisna o alkoholu. Pila je i dok je tumačila ulogu Arije Montgomery u seriji kojom se proslavila.

"Sjećam se srama nakon svakog pijanstva jer moje opijanje nikada nije bilo normalno, ako bismo bilo kakvo opijanje tako mogli nazvati. Nisam uvijek imala potpuno zamračenje, često sam bila svjesna da pijem kako bih pobjegla od nečega, čak i u mladoj dobi", rekla je u podcastu "Call Her Daddy" na Spotifyju koji su 2018. pokrenule Sofia Franklyn i Alexandra Cooper. Voditeljice često zovu poznate s određenim problemima koji ih javno dijele, s njima traže rješenje i daju savjete. Tako im je glumica priznala da je tek u ranim dvadesetima postalo svjesna da "ima problem" s alkoholom, prenosi CNN.

Koliko god to nevjerojatno zvučalo, uspijevalo joj je pred drugima sakriti koliko pije, posebno na setu serijala "Pretty Little Liars". Uspjela je sakriti i prvi odlazak na rehabilitaciju kad je imala 23 godine.

"To je bio odlučujući trenutak u mom životu", rekla je glumica priznavši da je borba sa samom sobom postala stvarno mračna... Bila sam jako tužna, jako uplašena." No to odvikavanje na žalost nije uspjelo.

"Nisam bila spremna prestati, to je bio razlog zašto se nisam otrijeznila sve do 32. godine", izjavila je Lucy i dodala da ju je na konačno odvikavanje naveo "dubok strah od toga što će se dogoditi ako se nastavi tako ponašati." Danas je već dvije godine trijezna. To želi i ostati, ali na apstinenciji mora raditi svaki dan.

Trenutno se osjeća sposobnom ostati na putu u kojem nema alkohola, ali je proces odolijevanja napasti još uvijek vrlo težak.

"To je nešto na čemu stalno radim. Biram sebe, a ne alkohol - svakog trenutka, svakog dana jer moram. Želim biti prisutna, želim živjeti punim životom," zaključila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 07:25